آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۵۶۴۷
دادستان کل کشور:

تعدادی از مدیران دستگیر شده کانال‌های تلگرامی آزاد خواهند شد

حجت‌الاسلام منتظری از آزادی تعدادی از مدیران دستگیر شده کانال های تلگرامی در روزهای آینده خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری درباره علت دستگیری 12 نفر از مدیران شبکه های تلگرامی در روزهای پایانی سال گذشته افزود: کانال‌هایی که بسته شد و افرادی که در همین ارتباط دستگیر شدند به تشخیص قاضی پرونده مرتکب اعمال برخلاف امنیت ملی شده بودند که اقدامات مجرمانه‌ای داشتند. 

 

وی گفت: برای ما تفاوتی نمی‌کند که این شبکه‌ها به چه جریانی وابسته باشند و دستگاه قضائی طبق قانون عمل می‌کند و هم دستگیری این افراد و هم ادامه بازداشت آنان طبق قانون بوده است و طبق قانون هم ادامه خواهد داشت. 

 

منتظری در خصوص درخواست برخی از مسئولان دولتی و مجلس برای آزادی این افراد نیز افزود: در هر حال افرادی که دستگیر می‌شوند خواه ناخواه دوستان و هوادارانی دارند که درخواست آزادی آنان را می کنند و دستگاه قضائی سعی می کند در روند دستگیری و ادامه بازداشت طبق موازین قانونی عمل کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار