کد خبر:۵۹۶۸۳۸
همراه با اکران فیلمهای عمار
دوره فیلمسازی جشنواره عمار در نجف اشرف برگزار شد
دوره مقدماتی و فشرده فیلمسازی برای علاقهمندان عراقی به این حوزه با حضور محمدمهدی خالقی، کارگردان و مستندساز برگزیده جشنواره عمار در نجف اشرف برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همراه با اکران آثار جشنواره عمار در نجف اشرف، دوره مقدماتی و فشرده فیلمسازی برای علاقهمندان عراقی به این حوزه با حضور محمدمهدی خالقی، کارگردان و مستندساز برگزیده جشنواره عمار برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در کارگاه نقد و بررسی این دوره، نسخه عربی مستند «آهنگر»، اثر برگزیده هفتمین جشنواره عمار در بخش مدافعان حرم نیز اکران و بررسی شد.
بنابرین گزارش، مستند «ایرانیهای مرتد» به کارگردانی حمید عبدالله زاده؛ اثر برگزیده ششمین جشنواره عمار درباره مدافعان حرم نیز اکران شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.