چه چیز اهل سنت را عاشق حضرت علی(ع) کرده است؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۵۷۶

چه چیز اهل سنت را عاشق حضرت علی(ع) کرده است؟

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به کتاب نهج‌‌البلاغه گفت: خطبه‌های تاثیرگذار کتاب نهج‌‌البلاغه «شیعه و سنی، مسیحی و بودایی» را عاشق امام علی‌(ع) کرده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید محمد حسینی‌شاهرودی امشب در دیدار با کارکنان سازمان بسیج هنرمندان استان اظهار داشت: هنر یکی از مشیت‌ها و وِیژگی‌های الهی برای بشر است.

 

وی با بیان اینکه هرچه هنر و زیبایی وجود دارد مختص خالق پرودگار است، گفت: مخلوقات می‌توانند برای مشاهده کردن هنر حق تعالی به قرآن مراجعه کنند چون تک تک جملات، کلمات و آیه‌های قرآن با زیبایی خاصی نوشته شده و هیچ‌کسی نمی‌تواند نمونه‌ای از آن بیاورد.

 

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به کتاب نهج‌‌البلاغه تصریح کرد: خطبه‌ها و بیانات امیر‏المؤمنین(ع) سرشار از هنر و خلق زیبایی است و در کنار آن تأثیر شگرف کلمات و جملاتی که در کتاب با زبانی هنرمندانه بیان شده «شیعه و سنی، مسیحی و بودایی» را عاشق امام علی‌(ع) کرده است.

 

وی گفت: امام شافعی نیز در یکی از اشعار بلند خود معراج پیامبر(ص) را به زیبایی بیان کرده و در آنجا هم به این موضوع اشاره می‌کند.

 

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی افزود: انقلاب اسلامی ایران هم یک «انقلاب فکری، فرهنگی و با محتوا» است و باید هرکاری که صورت می‌گیرد با "هدف، محتوا و در جهت اهداف نظام اسلامی" باشد.

 

وی با اشاره به شخصیت «شهید آوینی» اظهار کرد: «شهید آوینی» در کنار تمامی خصوصیات نیکی که داشتند انسانی شجاع بودند و با استفاده از ابزار هنر، "حق و حقیقت" را بیان می‌کردند.

پربازدیدترین آخرین اخبار