به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو مهدی کلهر مشاور رسانه ای رئیس جمهور سابق صبح امروز پس از تکمیل فرایند ثبت نامش در ستاد انتخابات کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: همان طور که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند ما در کشوردو جریان داریم یک جریان انقلابی و افرادی که در این جریان قرار دارند و دوم کسانی که غیرانقلابی هستند. اما بعد از این فرمایش دیدیم که بعضی از افراد و گروه های سیاسی از این عنوان استفاده می کنند.
وی خطاب به این احزاب سیاسی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران براساس سه شعار محوری استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی شکل گرفته و تمام قانون اساسی ما تبیین این مفاهیم است به صورتی که قابل اجرا باشد.
کلهر با بیان این که کشور ما در زمان طاغوت یکی از خفقان ترین کشورهای دنیا به شمار می رفت افزود: ایران پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی به لحاظ امور اجرایی و دیگر امور استبدادی بود گر چه نام مشروطه را یدک می کشید اما یک حکومت بسیار استبدادی به شمار می رفت در عین حال کشوری صددرصد وابسته بودیم و این وابستگی در همه چیز از جمله فرهنگ، علم، دارو و .... به چشم می خورد و روز به روز این مسیر بد و بدتر می شد.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور سابق تاکید کرد: انقلاب خواسته مردم بود که برای آن به پا خواسته بودند اگر بخواهیم بگوییم انقلاب در کلیت چه چیزی می خواست باید به سه شعار محوری استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی تاکید کنیم کشوری بدون حکومت سلطنتی سخت مستبد بدون ضابطه و ضد مشروطه.
کلهر یادآور شد: از دوستانی که عناوین انقلابی را استفاده می کنند خواهش می کنم که عرصه انقلاب را اینقدر جمع و بسته نکنید چرا که این خدمت به دشمن است، تفسیری غیرواقعی است که گروه ها و احزاب معدودی را انقلابی تصور کنیم و بقیه ملت را غیرانقلابی، این تفسیر غیرواقعی است و گام برداشتن در زمین دشمن است.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور سابق تصریح کرد: واقعیت این است که در نظام همه نوع گرایشات سیاسی وجود دارد ممکن است برای گروهی آزادی مهم تر باشد، ممکن است گروهی دیگر بر استقلال تاکید بیشتری کند و یا گروه دیگر به رکن دمکراسی و جمهوریت را بیشتر بپردازد قطعا همه این گروه ها انقلابی هستند چرا که انقلاب اسلامی به سه شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی تاکید داشته است.
وی ادامه داد: متاسفانه در رفتار برخی از دوستان می بینیم که آنها تنها یک گروه کوچکی را انقلابی معرفی می کنند و 80 درصد دیگر را غیرانقلابی. باید بگویم هر کس که امروز در هر نقطه از دنیا زمانی که به عظمت، وجاهت و زیبایی ایران فکر می کند یک انقلابی است، هر اکتشاف و اختراعی که توسط ایرانیان صورت می گیرد هر پیروزی با هر شکل و شمایلی که باشد بیانگر انقلابی بودن است.
کلهر با بیان اینکه نباید صف مردم را از انقلاب جدا کرد افزود: همین راهپیمایی 22 بهمن و افرادی که در آن شرکت می کنند نمونه بارز انقلابی بودن است، هر کس غرور و همیت ملی دارد انقلابی است. حضرت امام (ره) همواره به این مسئله که همه شریک انقلاب هستند تکیه می کردند.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور سابق خطاب به افرادی که چتر انقلاب را انحصاری می کنند تصریح کرد: اینقدر انقلاب را اختصاصی نکنید که اگر کردید در پازل دشمن بازی کرده اید همه کسانی که در این کشور و خارج از آن به عظمت ایران فکر می کنند انقلابی هستند.
وی در پاسخ به این سوال که در صورت عدم تایید صلاحیتتان از سوی شورای نگهبان واکنشتان چه خواهد بود خاطر نشان کرد: خوشحال می شوم چرا که باری از دوشم برداشته می شود.
کلهر در پاسخ به خبرگزاری دانشجو گفت: بنده مستقل هستم و کاندید احمدی نژاد نیستم. بنده و آقای احمدی نژاد در دوره ای همکار بودیم به لحاظ مدیریتی مهم است که افراد بیشتر از آنکه شبیه هم باشند مکمل هم باشند فکر می کنم بنده و آقای احمدی نژاد توانستیم مکمل خوبی برای هم باشیم.
مشاور رسانه ای رئیس جمهور سابق با بیان اینکه دو جریان راست و چپ بیشتر به یک برند شبیه هستند یاداور شد: هیچ گاه به عنوان عضو در این دو جریان فعالیت نکردم اما با همه بزرگان از بازرگان تا دیگر دوستان سابقه همکاری داشته ام معتقدم همه دولت ها زحمت کشیده اند و در زمان خودشان و بار رای مردم روی کار آمده اند رای مردم درست است ولو به هر تیپ و شخصیت و جناح و....
وی در پاسخ به این سوال که آیا خود را فارغ از هر دو جریان راست و چپ می دانید تاکید کرد: بنده بسیاری از دیدگاه های اصولگرایان و اصلاحات را قبول دارم اگر به معنای حزبی نه واقعی حساب کنید اصولگرا هستم اما اصولگرا نمی تواند به اصلاحات فکر نکند.
کلهر در پایان با بیان اینکه انقلاب به وجود آمد تا درهای ایران را باز نه این که محصور کند خاطر نشان کرد: از اول انقلاب تاکنون ظاهرم را تغییر ندادم و از همان ابتدا با همین شکل و شمایل بوده ام.
1- فعلا که قانونی در این رابطه وجود ندارد در این شرایط باید از همه کاندیداها اولین سئوال این سئوال را پرسید که به نفع دیگری کنار می روید یا جا پرکن هستید و سئوال بدون شک تر تا آخر رای گیری در انتخابات باقی می مانید تا کسی دنبال شامورتی بازی نباشد تا مشت افراد باز شود. اولین سئوال خبرنگاران از کاندیداها بجای پرسیدن برنامه کاری اشان باید این باشد که به نفع کسی کنار می رود یا نه و تا نگرفتن جواب صریح بله یا نه طرف را ول نکنند
مثلاً جواب جناب آقای دکتر زاکانی هنوز دو پهلو است باید دنبال ش رفت و جواب صریح گرفت
اگر تا آخر رای گیری باشند برای همیشه به این حقیقت خواهند رسید چقدر از حرف هایش را مردم قبول دارند و نماینده چند نفر آدم است نه این که هر انتقادی خواست بکند و بعد کنار بکشد.
2-