به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جبهه پايداري انقلاب اسلامي اولين بيانيه خود را در خصوص انتخابات رياست جمهوري دوازدهم منتشر كرد.
متن بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحيم
اولين بيانيه جبهه پايداري انقلاب اسلامي در خصوص انتخابات رياست جمهوري دوازدهم
نگاهي گذرا به دستاورد هاي جمهوري اسلامي ايران در طول چهار دهه تجربه نظام مردم سالاري ديني بر اساس انديشه ولايت فقيه؛ و موفقيت هاي متعدد و غرورآفرين در عرصه هاي مختلف بعد از پيروزي انقلاب اسلامي با وجود موانع متعدد خارجي و داخلي، ضمن اينكه موجبات خرسندي ناشي از اقتدار و قدرت ملي را براي هر ايراني بوجود آورده، تجربه ي تازه اي را در قرن اخير به جهانيان عرضه كرده كه با ارائه اين تجربه موفق در طول اين سالها، جريان سلطه و هژموني ماديت و انسان محوري را به هماوردي و چالش و تزلزل واداشته است. نظام اسلامي با بهره گيري توامان از عقل و وحي و احتراز از انسان تك ساحتي مادي، شرايطي را ترسيم كرده كه بشريت غفلت زده و بحران زده را با رويكرد تعالي مادي و معنوي از طريق حاكميت ارزش هاي الهي و اخلاقي به سعادت دنيوي و اخروي رهنمون ساخته است.
آري تحمل الگويي كه توانسته با حاكميت دين، نياز هاي همه جانبه ي جامعه را پاسخگو باشد، براي ايادي شيطان سخت است، ما نه تنها انتظار نداريم شياطين و شيطان گرايان بتوانند اقتدار و صلابت جمهوري اسلامي كه زمينه بيداري و شيطان گريزي جهاني را فراهم آورده، تحمل كنند بلكه طبيعت آنان را در مقابل حق دانسته و امت اسلامي را مجهز به عنايت حضرت احديت در رويارويي با شيطان مي دانيم و نصرت حق را در اين مسير پر تلاطم بر باطل به عنوان اصل لايتغير الهي اعتقاد داريم.
حال علاوه بر توجه كلان و موفقيت راهبردي كليت نظام در عرصه هاي گوناگون اجتماعي، فرهنگي، علمي، سياسي و اقتصادي در اين برهه بسيار حساس كه همه ملت، جريانات و گروه ها آماده آزمون بزرگ انتخابات رياست جمهوري 96 هستند لازم است ضمن مروري بر وضعيت و جهت گيري هايي كه آينده اي روشن و پر اقتدار براي كشور عزيزمان به ارمغان مي آورد، مواردي را به محضر ملت بزرگوار و انقلابي تقديم داريم:
1- با دقت در روند و وضعيت اداره كشور در سنوات مختلف و فراز و نشيب هاي تاريخي و مهمي كه ملت به خود ديده اند به روشني حداقل دو ديدگاه مهم و اما متفاوت از هم را مي توان مشاهده كرد؛ يك ديدگاه همگرا با نظام سلطه غرب، غير مستقل و وابسته به فكر و انديشه خارجي، بي تحرك و مصرف كننده، بي توجه به هويت و اقتدار ملي و اندوخته هاي تمدني، بي اعتنا به داشته ها و ظرفيت هاي ملي و داخلي است و ديدگاه ديگر معتقد به واگرايي با نظام سلطه، معتقد به حفظ هويت و عزت ملي و استقلال بوده و تاكيد دارد توجه به ظرفيت هاي دروني نظام و پيروي از چارچوب هاي مورد اشاره دقيق و جدي مقام عظماي ولايت، يعني توجه واقعي به پيشرفت درون زا و برون گرا مي تواند كشور را رو به جلو ببرد.
تجربه تاريخي سالهاي گذشته نيز نشان مي دهد چه در اوايل انقلاب در ايام استقرار جمهوري اسلامي، چه در مشكلات سال هاي جنگ تحميلي و چه در دوران مختلف جبران خسارت هاي ناشي از جنگ و شرايط سخت اقتصادي آن ايام و همچنين سالهاي طولاني تحريم و شوك هاي اقتصادي ناشي از تحولات جهاني، منطقه اي و ملي همواره اتكاء به ظرفيت هاي دروني و توان ملي و مردمي داخل توانسته شرايط را به نفع كشور و ملت تغيير دهد. هر وقت چشم اميد به غير دوخته شده نه تنها مشكل حل نشده، بلكه مكر و حيله دشمنان خارجي شرايط را براي مردم سخت تر كرده است كه نمونه اخير آن در بحث مذاكرات هسته اي بود كه اين موضوع دولت فعلي را با چالش و شكست راهبردي اعتماد به غرب مواجه كرده است. عدم توجه به توان داخلي در عرصه هاي مختلف و تنبلي و كسلي در اداره كشور به همراه گره زدن امور اساسي مردم بخصوص مسائل اقتصادي و مشكلات معيشتي به بازي هاي فريبنده نظام سلطه بين الملل مبتني بر همگرايي با نظام غرب خطاي راهبردي بوده كه ركود بي سابقه، بيكاري، خوابيدن چرخه توليد و در نهايت سختي گذران زندگي و معيشت عموم مردم و به ويژه محرومين جامعه و نااميدي از دولت مستقر را صد چندان كرده است.
وقوع فساد و برداشت هاي به ناحق تحت عناوين حقوق و وام هاي نجومي و غيره آسيب جدي به دولت و نظام و اعتماد عمومي زده است. متاسفانه خروج از انديشه استقلال طلبي امام راحل توسط برخي از دولتمردان و مسئولين صدمات بزرگي به پيكره نظام جمهوري اسلامي وارد كرده است و با عزم ملي و توجه به بايسته هاي اصولي و اساسي و انقلابي دراين مقطع حساس مي توان عليه فساد و كم كاري ها و تنبلي هاي دولت پير و خسته كه به توان داخلي از جمله در قالب اقتصاد مقاومتي، اشتغال و توليد داخلي و توجه جدي به ظرفيت هاي داخلي مردم و به ويژه دانشمندان و جوانان پر تلاش بي اعتناء بوده است، مقتدرانه پاسخ روشن و مناسبي داد.
2- دولت اسلامي علاوه بر پاسخ گويي به نيازهاي اقتصادي و معيشت مردم و جامعه؛ مسئوليت ايجاد زمينه هاي بهره مندي از فرصت هاي تعالي معنوي و فرهنگي مردم و جامعه را هم بر عهده دارد نميتوان بدون حفظ و صيانت از هويت و فرهنگ يك جامعه انتظار آرامش و امنيت از آن جامعه را داشت، اگرچه امروزه به دليل توان نظامي در بعد امنيت سخت، بالاترين طراز امنيت در سطح جهان و منطقه از آن جمهوري اسلامي است، اما همانطور كه امام خامنه اي(ادام الله ظله العالي) فرمومدند بالاترين اقتدار، اقتدار فرهنگي است و عدم توجه به هويت فرهنگ ديني و انقلابي در عرصه هاي مختلف اقتصادي، سياسي و اجتماعي ميتواند زمينه اي اخلال در امنيت جامعه را بوجود آورد. مقوله فرهنگ ديني، انقلابي و جهادي مفاهيم مهم و فراموش شده دولت فعلي و برخي دولت ها بوده است؛ كه احياي آن و كاربست دقيق آن در تمامي عرصه ها به ويژه عرصه اقتصاد و سياست مي تواند راه گشاي خيلي از مشكلات باشد.
3- تزلزل بيش از پيش نظام ليبرال سرمايه داري غرب به سركردگي آمريكا و در مقابل اقتدار حاكميت جمهوري اسلامي و موفقيت هاي مختلف جريان هاي واگرا با غرب در جبهه مقاومت، سراسيمگي مضاعفي را در جبهه دشمن ايجاد كرده است. دشمن همواره در صدد كمك به جريان همگراي خود در داخل نظام است و بر اين اساس از القائات آشكار و پنهان خود براي تقويت اين همگرايي و ايجاد خطا در ذهن مردم بهره ميبرد، به عنوان مثال، حمله موشكي به سوريه توسط آمريكا و ايجاد فرصت براي تروريست هاي تكفيري را ميتوان نمونه اي از القاي دو قطبي جنگ و صلح و ايجاد خطا در ذهن مردم برشمرد، بر اين اساس بر هر فرد، گروه، تشكل و جرياني كه در داخل نظام وارد فضاي رقابت انقلابي ميشود فرض است كه ضمن تبري از نظام سلطه و همگرا با غرب، از بازي در زمين رقابت ناسالم و نامشروع كه توسط دشمن طراحي شده و هدفي جز فريب و ظلم و ستم در حق مردم را ندارد، احتراز نمايند.
4- مردم سالاري ديني يكي از مهمترين دستاوردهاي انقلاب اسلامي است. حضور هدفمند و با شكوه مردم در تمامي انتخابات ها با هر نتيجه في نفسه بيعت مجدد مردم با نظام اسلامي و تقويت قدرت بازدارندگي آن است. مشاركت حداكثري ملت فهيم ولايتمدار در انتخابات، نمادي از وحدت ملي ورمز ماندگاري انقلاب و نظام اسلامي و البته موجب عصبانيت، كينه توزي و خشونت گرايي دشمنان خارجي و وابستگان و وادادگان داخلي آنهاست.
5- همانطور كه رهبر فرزانه انقلاب فرمودند: "مردم بايد به فكر شناخت اصلح باشند؛ چون امر كوچكي نيست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امكانات كشور به يك نفر و يك مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادي، مسائل فرهنگي، روابط خارجي و مسائل گوناگون ديگر تا حدود زيادي به اين قضيه وابسته است." بنابراين عموم جريانات، تشكل ها و گروه هاي انقلابي و حزب اللهي كه مي خواهند در اين زمينه به تلكيف ديني و سياسي خود عمل كنند بايستي به دنبال سازو كاري باشند كه به مردم در شناخت نامزد اصلح در راستاي تصدي اين مسئوليت مهم و خطير كمك نمايد. در اين زمينه جبهه پايداري انقلاب اسلامي ضمن دعا و آرزوي موفقيت براي همه تشكل هاي انقلابي و كساني كه با نيت كمك به تشخيص اصلح فعاليت مي كنند با توكل به خدا و استمداد از حضرات معصومين عليهم اسلام و الهام از منويات حضرت امام(ره) و با عنايت به شاخصه هاي مورد تاكيد مقام معظم رهبري در انتخابات مختلف، و با تمركز راهبردي بر حل مسائل اساسي مردم و نظام در شرايط كنوني، به تكليف و رسالت انقلابي خود در اين زمينه عمل نموده و به امت آزاده و شهيد پرور عرضه مي دارد كه بايد با بهره گيري از شاخص ها و موازين صريح و شفاف حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري به دنبال انتخاب نامزد اصلح رفته و ولايتمدارترين، مردمي ترين و انقلابي ترين گزينه را از بين گزينه هاي موجود بر گزيند.
بديهي است ويژگي هايي همچون تدين، انقلابي بودن، كارآمدي، استكبارستيزي، عدالت محوري، باور به توانمندي هاي داخلي، پاكدستي، صداقت، اخلاص، ساده زيستي، مردمي بودن و ارتباط با آحاد جامعه، توجه به توصيه نخبگان، قانون مداري، عقلانيت، شجاعت و قاطعيت در دفاع از حقوق ملت، پركار بودن، برخورداري از روحيه جهادي و فساد ستيزي، اهم شاخص هاي مورد نظر حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري براي اداره كشور مي باشند كه بايد در انتخاب نامزد اصلح، آنها را لحاظ كرد.
6- با نزديك شدن به ايام انتخابات، موضوع وحدت بر اساس شاخصه هاي گفتمان انقلاب اسلامي پررنگ تر از گذشته شده است.
تلاش هاي مجدانه نيروهاي انقلابي و اصولگرا در زمينه وحدت گفتماني و مبتي بر اصول و ارزش ها، از ضروريات برهه كنوني بوده و كارآمدي و اثرگذاري اين تلاش در صورتيكه مبتني بر آموزه هاي اصيل انقلاب اسلامي باشد بر همگان عيان خواهد شد.
در عين حال، اگر كساني به دنبال سهم خواهي و تبديل ساز و كار وحدت به فرآيندي به مثابه شركت سهامي قدرت باشند بيش از هركسي تيشه به ريشه وحدت زده و اين موضوع مي تواند شرايط فراروي انتخابات براي جامعه انقلابي را مبهم و غبارآلود نمايد.
7- از جمله تهديداتي كه اكنون متوجه فضاي انتخابات در كشور شده است، حضور جرياناتي با التقاط گفتماني است برخي از آنها همانند گفتمان دولت فعلي است كه اين نوع تفكرشان موجب شده دولت بجاي استفاده از توانايي هاي داخلي كشور جهت حل مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم، با عمل به الگو هاي وارداتي و التقاطي، در جهت جلب رضايت كدخدا باشند وبرخي ديگر هم بدنبال چند پاره نمودن جامعه و ايجاد تشتت و تفرقه در صفوف مردم هستند و ما هردوي اين جريانات را همانند جريانات فتنه و انحراف، بمثابه دو لبه ي يك قيچي مي دانيم.
عدم توجه به توصيه داهيانه رهبر معظم انقلاب به برخي كانديداها و تحذير آنان از ورود به فضاي انتخاباتي در همين چارچوب قابل ارزيابي است چرا كه آنها با سياسي كاري تلاش دارند افكار عمومي را دچار سردرگمي و التهاب و تفرقه نمايند. جبهه پايداري ضمن مخالفت صريح با اينگونه اقدامات، از اين افراد مي خواهد كه تا دير نشده توصيه رهبري انقلاب را نصب العين خود قرار داده و همچون ملت شريف و ولايتمدار ايران، با عمل به رهنمودهاي مقام معظم رهبري، خود را تحت خيمه ولايت قرار دهند كه در غير اين صورت دچار خسران مبين در دنيا و آخرت خواهند شد.
8- بفضل الهي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در بيانيه هاي بعدي نتايج بررسي ها و پيشنهادات خود را در مورد نامزد اصلح به پيشگاه ملت شريف ايران تقديم خواهد نمود تا انشاء الله با تصميمي بزرگ و رأيي انقلابي، تشكيل دولتي متعهد، مردمي، كارآمد، خدمتگزار و انقلابي را رقم زنند.
والعاقبة للمتقين
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
جبهه پايداري انقلاب اسلامي