آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۸۹۸

کمدی «نوک مگسک...» ویژه‌ی هنرمندان و اصحاب رسانه به صحنه می‌رود

نمایش کمدی «نوک مگسک زیر دشمن» به نویسندگی افشین ناصری و با کارگردانی مهدی رحیمی‌سده ویژه‌ی هنرمندان، منتقدان، اصحاب رسانه و عکاسان روز یکشنبه ۲۷ فروردین ماه- ساعت ۱۸:۳۰- در تماشاخانه‌ی مهر به صحنه می‌رود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ نمایش کمدی "نوک مگسک زیر دشمن" ویژه‌ی هنرمندان و اصحاب رسانه و به صحنه می‌رود.

 
به گزارش صحنه، نمایش کمدی "نوک مگسک زیر دشمن" به نویسندگی افشین ناصری و با کارگردانی مهدی رحیمی‌سده ویژه‌ی هنرمندان، منتقدان، اصحاب رسانه و عکاسان روز یکشنبه 27 فروردین ماه- ساعت 18:30- در تماشاخانه‌ی مهر به صحنه می‌رود.

 
قصه‌ی این نمایش راجع به دو سرباز از دو کشور، در ناکجا آباد است که با هم مشغول جنگ هستند تا این‌که با ورود خانم پستچی و دلدادگی یکی از سربازها، شکل و شمایل جنگ تغییر می‌کند.

 
در این نمایش مجید آهنگرانی، هخا بازرگانی، الهه پورجمشید، شهرام خانپور، ایلیا شهبازی، علی شریف، داود معینی‌کیا و سید محسن میرهاشمی به ایفای نقش می‌پردازند.

 
خاطرنشان می‌شود نمایش کمدی "نوک مگسک زیر دشمن" به کارگردانی مهدی رحیمی‌سده که از 20فروردین اجرای خود را آغاز کرده تا 8 اردیبهشت ماه- ساعت 18:30- در تماشاخانه‌ی مهر حوزه هنری میزبان تماشاگران خواهد بود.

 
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر یا رزرو بلیت می‌توانند با شماره‌ تلفن 09033411993 تماس حاصل فرمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار