سازمان غذا و دارو به استفادهکنندگان از تخممرغ هشدار داد
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: کارخانجات تولید مواد غذایی در صورت استفاده از تخم مرغ، ملزم به استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس سمیره مصاحب در خصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی، با توجه به مخاطرات میکروبی و فیزیکی استفاده از تخم مرغ معمولی گفت: به منظور ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسیهای کارشناسی بعمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآوردههای غذایی که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده میشود و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، صباح همچنین خاطر نشان کرد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.