آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۸۳۱۲
دانش‌پژوه مرکز آموزش قرآن امام کاظم(ع) قم:

کسی که دیروزش را انکار می‌کند فردا را نیز از یاد خواهد برد

دانش‌پژوه مرکز آموزشی تخصصی تفسیر و علوم قرآن امام کاظم(ع) قم ضمن بیان اینکه برخی از مشکلات دولت یازدهم قابلیت حل‌شدن در کوتاه مدت را داشت ولی به عنوان یک معضل هم به آن نگریسته نشد گفت: کسی که دیروزش را انکار می‌کند، راحت‌تر فردا را نیز از یاد خواهد برد.

 

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید


خاکپور، دانش‌پژوه مرکز آموزشی تخصصی تفسیر و علوم قرآن امام کاظم قم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: در ابتدا باید به بخشی از سخنرانی های روحانی اشاره کرد. اول اینکه روحانی در سال ۱۳۹۲ در وعده های انتخاباتی خود گفت؛ «در برنامه مدون من علاوه بر برنامه برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و امور فرهنگی، برنامه کوتاه مدت یک ماهه و صد روزه وجود دارد. ما می توانیم در یک زمان کوتاه تحول اقتصادی در کشور به وجود آوریم و در آن تحول اقتصادی بتوانیم با ایجاد یک دوره تنفس به کارخانه ها و مراکز تولیدی که امروز مشکل دارند، مشکلات آنها را در آن مدت کوتاه حل و فصل کنیم».


وی افزود: در نشست خبری ۲۱ فرورردین ۹۶ نیز گفت، « بنده چهار سال منتظر این سؤال بودم که کسی این را از من بپرسد و من جواب این دروغ را بدهم.  بنده دقیقاً می‌دانم چه گفته‌ام، بنده گفته‌ام دولتی هستم که در برنامه صد روزه‌ام اعلام می‌کنم که در پایان صد روز چه کاری انجام داده‌ام. من که نگفتم در صد روز حل می‌کنم مگر اینکه آدمی عقل نداشته باشد، این حرف را بزند؛ مگر می‌شود مشکلات را در صد روز حل کرد؛ بنابراین مگر می‌شود مشکلات را در ۴۰ سال حل کرد، این سوال شما هم درست نیست تا صد سال دیگر مشکل اقتصادی وجود دارد.»

 

دانش پژوه مرکز آموزشی تخصصی تفسیر و علوم قرآن امام کاظم قم تصریح کرد: جدای از این مطلب که حسن روحانی به عنوان یک حقوق‌دان چگونه توانسته است دقیقا متناقض با وعده انتخاباتی خود سخن بگوید، و دیگران را متهم به دروغگویی نماید؛ باید سه مساله روشن شود.، اول اینکه آیا وی مطالب دیگر از جمله قراداد‌های بین المللی (مانند برجام و قرادادهای نفتی و ...) را نیز اینگونه تحلیل و بررسی کرده و به دفاع تام و کامل از آنها برخواسته است؟! 

 

خاکپور ادامه داد: وقتی که روحانی در روز روشن در مقابل دیدگان خبرنگاران و دوربین‌های خبری وعده ضبط شده‌ و پخش عمومی شده خود را چنین تکذیب کرده که روشنی خلافش نقل محافل شده، چگونه باید باور نکرد که دفاع او در مورد قرادادهای دیگر که توسط دشمن قسم خورده و با انگیزه آسیب زدن به کشور نگاشته شده است، درست باشد؟ 

 

وی تصریح کرد: نکته دوم که نباید آن را از یاد برد حرفی است که روحانی در همین کنفرانس خبری و قبل تر با بیان دیگر تاکید داشته است که «مشکلات اقتصادی کشور تا ۱۰۰ سال دیگر هم باقی است»! نکته اینجاست در مورد شخصی که عقیده‌اش باقی بودن مشکلات اقتصادی تا سالیان دراز (۱۰۰ سال) دیگر است چگونه می توان انتظار داشت بتواند مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور را در دوره چهار ساله (دولت ۱۲) حل کند؟ و اساسا آیا کسی که وعده حل مشکلات ۱۰۰ روزه‌اش را چنین راحت و آسوده تکذیب می کند (علی رغم وجود فیلم برنامه ) بسیار آسوده تر از حل معضلات اقتصادی شانه خالی خواهد کرد؛ چرا که او وعده ۱۰۰ ساله داده است نه چهار ساله.

 

دانش پژوه مرکز آموزشی تخصصی تفسیر و علوم قرآن امام کاظم قم تصریح کرد: در اینکه برخی مسائل و مشکلات در کوتاه مدت قابل حل شدن نیست، بحثی نیست؛ اما نباید این مساله را هم نادیده گرفت که برخی از مشکلات پیش آمده در دولت یازدهم علی رغم قابلیت حل شدن در کوتاه مدت، به عنوان یک معضل هم به آن نگریسته نشد. مسائلی مانند حقوق‌های نجومی. در حالی که اگر قرار بر حل مشکلات بود، با اتکاء به جوانان داخل کشور، چشم پوشی از دست کدخدا و کدخدامنشان و کوتاه کردن دست نامحرمان از بیت المال می‌توان اقتصاد کشور را حتی در کوتاه مدت بهبود بخشید و از یاد نبریم که «کسی که دیروزش را انکار می‌کند، راحتر فردا را نیز از یاد خواهد برد».

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار