کد خبر:۵۹۹۹۲۹
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش:

الگوی شهریه برای کنترل مدارس نیست/ «تنوع مدارس» مشکل اصلی آموزش و پرورش است

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: معتقدم مشکل اصلی آموزش و پرورش، تنوع مدارس است و اگر مدارس تبدیل به دو گروه مدارس دولتی و غیردولتی شوند، خیلی از مسائل حل می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن مسعودی مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: معتقدم مشکل اصلی آموزش و پرورش، تنوع مدارس است و اگر مدارس تبدیل به دو گروه مدارس دولتی و غیردولتی شوند، خیلی از مسائل حل می‌شود.

 

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم بدانیم مردم چه نگاهی به این مدارس دارند باید ببینیم شاغول ما چیست، ادامه داد: در حال حاضر افراد زیادی هستند که می‌خواهند مؤسس مدارس غیردولتی شوند و از آن سو هم اولیای زیادی هستند که دوست دارند فرزندان‌شان را در مدارس غیردولتی ثبت‌نام کنند مثلاً در همین تهران مدرسه‌ای داریم که 30 دانش‌آموز می‌تواند جذب کند اما 500 نفر در آزمون آن مدرسه ثبت‌نام کردند پس این موارد نشان می‌دهد که اگر نگاه به مدارس مثبت نیست از جاهای دیگر ایجاد می‌شود.

 

مسعودی با تأکید بر اینکه همه اراده‌مان به این است که با شاغول قانون رفتار کنیم، گفت: به عنوان مثال ماده 15 و 16 قانون به ما گفته است که الگوی شهریه اعلام کنید ولی اگر به این سمت برویم که عرضه و تقاضا تعیین‌کننده شهریه مدارس بشود، اتفاق خوبی است.

 

وی اضافه کرد: الگوی شهریه برای کنترل مدارس نیست بلکه برای واقعی کردن شهریه است چون وظیفه داریم هم حقوق مردم و هم حقوق مؤسس را توأمان رعایت کنیم.

 

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در خصوص اعلام مدارس متخلف، بیان داشت: آرای شورای نظارت مدارس غیردولتی، شفاف، غیرمحرمانه و علنی است.

 

محمدباقر آدوسی مدیرکل امور شوراهای آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه معتقدیم مدرسه‌داری یعنی ساخت و تجهیز و اداره مدرسه را باید به مردم بسپاریم، گفت: تمرکز آموزش و پرورش باید روی بحث تعلیم و تربیت باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین مشکل جامعه، اشتغال است، افزود: باید در دوره دوم متوسطه به سمت علمی کردن شغل‌ها برویم که این موضوع مساعدت صاحبان حِرف و مشاغل را می‌طلبد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار