داعش برای هفتمین‌بار در موصل از سلاح شیمیایی استفاده کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۰۷۹

داعش برای هفتمین‌بار در موصل از سلاح شیمیایی استفاده کرد

یک منبع نظامی عراق اعلام کرد که گروه تروریستی داعش برای بار هفتم در شهر موصل علیه نیروهای عراقی از سلاح شیمیایی استفاده کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع نظامی عراق اعلام کرد که گروه تروریستی داعش برای بار هفتم در شهر موصل علیه نیروهای عراقی از سلاح شیمیایی استفاده کرده است.

 

 خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این منبع گزارش داد، گروه تروریستی داعش عصر روز شنبه (امروز) علیه نیروهای عراقی مستقر در شهر موصل از سلاح شیمیایی استفاده کرد.

 

این منبع نظامی که خواست نامش فاش نشود، گفت که داعش در محله الثوره واقع در بخش غربی موصل چندین خمپاره حاوی گاز سمی خردل را به سمت نیروهای عراقی و غیر نظامی در این محله شلیک کرده است.

 

منبع نظامی مذکور تأکید کرد که در این حمله شیمیایی تا به این لحظه 6 نفر کشته و 12 نفر دچار خفگی شده‌اند.

 

این هفتمین بار است که گروه تروریست داعش برای جلوگیری از پیشروی نیروهای عراقی در موصل از سلاح شیمیایی استفاده می‌کند، آخرین حمله داعش هفته گذشته در بخش غربی شهر موصل رخ داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار