به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ نشست خبری چهارمین دوره جشنواره فیلم و عکس فردا صبح امروز با حضور اصحاب رسانه و مسئولین جهاد دانشگاهی واحد هنر که متولی برگزاری آن هستند برگزار شد.
بهزاد بشیری رئیس جهاد دانشگاهی واحد هنر ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای جهاد دانشگاهی در نشست خبری جشنواره فیلم صنعتی گفت: از جمله اهداف جشنواره فیلم فناوری و صنعت می توان به این موارد اشاره کرد اول کمک به توسعه فرهنگ صنعتی، ایجاد ارتباط و تعامل بین هنرمندان ومراکز صنعتی به ویژه عکاسان و مستندسازان،ارتقای غرور ملی و تقویت روحیه خودباوری در جامعه.
او ادامه داد: اهداف ما در این جشنواره منطبق با اهداف اقتصادی نظام به ویژه مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی است.
بشیری اظهار داشت: فرهنگ صنعتی می تواند به افزایش ثروت در جامعه منجر شود هم چنین آگاهی عمومی در زمینه صنعت و فناوری افزایش پیدا می کند، اشتغال و کارافرینی ضرورتش به صورت عمومی روشن می شود و تولید ملی در اذهان عمومی نهادینه می گردد.
گفت: برای انتقال مفاهیم مربوط به صنعت و فرهنگ صنعتی سینما یکی از بهترین انتخاب هاست لذا اگر تعامل میان صنعت و هنر ایجاد شود تولیداتی در بر خواهد داشت که به ارتقای فهم عمومی در خصوص مسائل مربوط به تولید و صنعت کمک می کند.
او درباره محل برگزاری این جشنواره گفت: به توصیه رئیس وقت سازمان سینمایی جناب آقای ایوبی این جشنواره را که یک جشنواره موضوعی است در مکانی خارج از تهران برگزار می کنیم برای اولین بار یک جشنواره هنری در یک منطقه کاملا صنعتی برگزار خواهد شد. برای انتخاب محل برگزاری این جشنواره به گزینه منطقه صنعتی عسلویه رسیدیم که شرکت ملی پتروشیمی ایران طبق توافقاتی که با ما داشت مسئولیت میزبانی این جشنواره در منطقه پارس جنوبی را به عهده گرفت.
بشیری ادامه داد: به دلیل آنکه این جشنواره در پایتخت انرژی کشور برگزار می شود ما یک بخش ویژه تحت عنوان بخش عکس و فیلم صنعت پتروشیمی به جشنواره اضافه کردیم که امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد هنر بیان کرد: جوایز این جشنواره را سازمان سینمایی به عهده گرفته و البته چند شرکت دیگر نیز قرار است حمایت هایی را از برگزیدگان داشته باشند. البته باید بگویم ما با برگزاری این جشنواره می خواهیم فیلم های صنعتی را به جای شرکت های تبلیغاتی، هنرمندان خلاق تولید کنند.
او همچنین گفت: دانشگاه های مرکزی هر استان به ندرت در طول سال 96 مستندها و عکس های حاضر در این جشنواره را با هماهنگی جهاد دانشگاهی آن استان اکران می کنند.
در ادامه مسعود نجفی دبیر هنری جشنواره فردا ضمن خوش آمدگویی به اهالی رسانه بیان کرد: خوشحالم که بالاخره بعد از دو سال موفق شدیم این جشنواره را به خارج از تهران منتقل کنیم به نظر من به عنوان یک خبرنگار و شخصی که جشنواره های زیادی را تجربه کرده است بهترین فضا برای برگزاری جشنواره های موضوعی خارج از تهران است.
او هم چنین افزود: این جشنواره در روزهای نهم و دهم اردیبهشت ماه در منطقه عسلویه برگزار می شود که با چند نشست تخصصی در مکان اسکان میهمانان همراه است. این نشست ها با حضور مجتبی میرطهماسب و چند کارگردان دیگر برگزار خواهد شد.
نجفی در مورد بخش دانشگاهی این جشنواره توضیح داد: داوری در بخش دانشگاهی جشنواره روز گذشته توسط آقایان آرش معیریان، علیرضا بهرامی و مسعود سفلایی انجام شده و خدا را شکر نتایج خوبی نیز داشته است.
دبیر جشنواره فردا گفت: در مراسم اختتامیه این جشنواره به پیشنهاد داوران از دو شخصیت فیلم های مستند حاضر در جشنواره که شخصیت های علمی و صنعتی برجسته ای هستند تقدیر صورت می گیرد هم چنین مراسم بزرگداشت فرشاد فداییان مستندساز پیشکسوت عرصه صنعتی برگزار می شود.
او گفت: هم چنین بزرگداشتی برای مسعود معصومی که قدیمی ترین عکاس پیشکسوت صنعتی است با حضور سرکار خانم پروانه معصومی برگزار می شود.
نجفی تصریح کرد: با توجه به اینکه این دور از جشنواره پس از یک سال برگزار می شود شخصا توقع نداشتم این تعداد اثر به دستمان برسد اما در بخش مستند 136 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که هیئت انتخاب 31 اثر را برای داوری برگزیدند در بخش آیتم 81 اثر به دستمان رسید که 17 اثر در نهایت انتخاب شد و هم چنین در بخش پویانمایی با وجود 16 اثری که به دبیرخانه ارسال شده بود فقط 5 اثر با موضوع این جشنواره منطبق بود که شبکه مستند قرار است تعدادی از این فیلم ها را در ساعات گوناگون به نمایش بگذارد.
نجفی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در خصوص دائمی بودن یا نبودن محل برگزاری این جشنواره گفت: شرکت ملی پتروشیمی از برگزاری این جشنواره استقبال کرده است امیدواریم بازخورد خوبی داشته باشیم و بتوانیم سال های آتی نیز جشنواره را در مکان عسلویه برگزار کنیم.