آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۵۲۲

نیروهای یمنی خودرو نظامیان سعودی را منهدم کردند

شلیک موشک بالستیک به تجمع سرکردگان مزدوران در استان «الجوف» و هدف قرار دادن جیپ حامل نظامیان سعودی در «جیزان» از جمله اخبار و تحولات یمن است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المسیره، یگان موشکی نیروهای یمنی اعلام کرد موشک قاهر M2 که عصر یکشنبه شلیک آن اعلام گردید نشست سرکردگان نظامی مزدوران در «الجوف» را هدف قرار داده بود.

 

یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن افزود که در پی شلیک این موشک بالستیک شماری از سرکردگان مزدوران کشته و زخمی شدند.

 

بر اساس این گزارش، «بدر الحبیشی» از سرکردگان مزدوران جزو کشته ها و «ابراهیم الوایلی» یکی دیگر از سرکردگان مزدوران نیز جزو زخمی ها هستند.

 

از سوی دیگر نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن طی کمینی یک جیپ حامل تعدادی از نظامیان سعودی را در «جیزان» واقع در جنوب عربستان هدف حمله قرار دادند.

 

این جیپ که در حال حرکت به سمت «جبل قیس» در جیزان بود از سوی نیروهای یمنی هدف قرار گرفته و به کشته شدن تمام سرنشینان و آتش گرفتن این جیپ منجر گردید.

 

گفتنی است که هدف قرار دادن مواضع و نظامیان سعودی توسط نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن در واکنش به ادامه تجاوز سعودی ها به یمن صورت می گیرد.

 

رژیم سعودی بیش از دو سال است با همراهی چند کشور عربی دیگر وابسته به خود تجاوز به یمن را آغاز کرده است. در طول این تجاوز هزاران نفر از مردم یمن شهید و زخمی و خسارات زیادی نیز به زیرساخت های این کشور وارد شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار