آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۲۴۱۷

آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی کشور

پلیس راهور نیروی انتظامی اعلام کرد: ۹ محور مواصلاتی کشور همچنان مسدود است و در صورت بازگشایی این محور ها اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محورهای شمشک - دیزین در استانهای تهران و البرز، پونل - خلخال دراستان گیلان، اولنگ – شاهرود، شیراز– جهرم، محور فرعی گنجنامه – تویسرکان، استهبان – نیریز، محور فرعی رودبار - کهنوج (قلعه گنج) و اشنویه – پیرانشهرمسدود است.


همچنین محور آزاد راه - قم - تهران تا روز٢٠ شهریور٩٦ محدوده عوارضی تا کیلومتر ١٢.٥ روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه چهارشنبه هرهفته از ساعت ٨ تا ١٧ روزهای سه شنبه از ساعت ٨ تا ١٢ به استثنای روزهای پنجشنبه و جمعه و تعطیلات رسمی و روز قبل و بعد از (تعطیلات چند روزه) مسدود است.


محور کرج - چالوس تا روز20 شهریور ٩٦(محدوده تونل امیرکبیرتا تونل کندوان) در روزهای شنبه تا سه شنبه ٨ تا ١٧ روزهای چهارشنبه ٨ تا ١٢ به استثنای روزهای پنجشنبه و جمعه و تعطیلات رسمی و روز قبل و بعد از تعطیلات چند روزه) نیز مسدود است.)

 

** تشریح جزئیات حریق اتوبوس ولوو در آزادراه قم - تهران
سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از حریق یک دستگاه اتوبوس ولوو در آزادراه قم - تهران خبرداد و گفت: حوالی ساعت ١٥:٤٠ امروز- دوشنبه- در کیلومتر ٢٠ آزادراه قم - تهران یک دستگاه اتوبوس ولوو با ٥ سرنشین که از خرم آباد به کرج در حال حرکت بود به دلیل نقص فنی دچار حریق شد.


وی افزود: خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیب نرسید.


و برابر نظر کارشناسان پلیس راه لاستیک عقب اتوبوس در حین حرکت دچار حریق شده است.

 

**توصیه های رانندگی/جلو آوردن بیش از حد صندلی
به گفته پلیس راهو، بسیاری از افراد(البته بیشتر خانم ها) فکر می کنند هرچه صندلی جلو تر باشد تسلط راننده بیشتر می شود و به اصطلاح دست فرمون خوب می شود در صوری که چنین نیست و صندلی باید طوری باشد که راننده کاملا راحت باشد.

 

**آخرین وضعیت جوی و ترافیکی امروز( دوشنبه)
پلیس راه راهور ناجا اعلام کرد : براساس آخرین گزارش های دریافتی در استان های اصفهان و چهار محال و بختیاری(اکثر محورها)، آذربایجان شرقی(محور های سراب-تبریز و بستان آباد-تبریز)، خوزستان(محور اهواز-ایذه)، فارس(محورهای شیراز-سپیدان و شیراز-اصفهان) و همدان(محور همدان-ساوه) بارش باران گزارش شده است.


همچنین ترافیک در باند شمالی آزادراه تهران – کرج(محدوده پل کلاک تا پل فردیس) و باند شمالی آزادراه کرج-قزوین(محدوده پل فردیس تا پایانه شهید کلانتری) نیمه سنگین است.


در استان های خوزستان در اکثر محورها و اصفهان(محور اصفهان-نائین) گردوخاک و کاهش دید گزارش شده و سایر محورهای مواصلاتی کشور جوی آرام و ترافیکی روان دارند.


مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور نیروی انتظامی با شماره تلفن های 88255555 (10 خط) و 120 به طور شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه های کشور و امدادرسانی احتمالی به هموطنان است؛ همچنین در پایگاه اطلاع رسانی www.rahvar120.ir آخرین اطلاعات ترافیکی قابل دسترسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار