کد خبر:۶۰۲۴۵۸

تظاهرات کارگران آمریکا به خشونت کشیده شد +تصاویر

برپایی راهپیمایی به مناسبت روز جهانی کارگر در شهرهای مختلف آمریکا به تظاهراتی علیه سیاست‌های ‏ضد مهاجرتی ترامپ تبدیل شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز؛ شهرهای مختلف آمریکا شاهد برپایی راهپیمایی گسترده‌ای در روز جهانی کارگر بودند که خیلی زود به تظاهراتی علیه سیاست‌های ضد مهاجرتی "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، تبدیل شد. 

 

شهروندان شهرهای لس‌آنجلس کالیفرنیا، ‏‏لیک‌وورف فلوریدا، ممفیس ایالت تنسی، ‏‏مینیاپولیس ایالت مینسوتا، میامی، شیکاگو ‏و واشنگتن به مناسبت روز اول می (روز جهانی کارگر) همراه با فعالان مدنی با برپایی تظاهرات گسترده‌ای، مخالفت خود را با سیاست‌های ضد مهاجرتی ترامپ اعلام کردند. 
 
سیاه‌پوستان در شهر پورتلند ایالت اورگان نیز به جمع تظاهرکنندگان علیه سیاست‌های نژادپرستانه ترامپ پیوستند.
 
 
شرکت‌کنندگان در راهپیمایی روز کارگر آمریکا، علاوه بر سردادن شعارهایی علیه ترامپ خواستار پایان دادن به ‏سیاست تبعیض آمیز علیه مهاجران و مسلمانان در این ‏کشور شدند. 
 
تظاهرکنندگان پارچه نوشته‌هایی در دست داشتند که بر روی ‏آن نوشته شده بود: "ما ساکت نخواهیم نشست" و "پل ‏بسازیم نه دیوار".‏
 
در برخی از پارچه نوشته‌ها نیز جملاتی در حمایت از مهاجران و "شهرهای امن" به چشم می‌خورد.
 
 
‏"شهرهای امن" به تعدادی از شهرها و ناحیه‌های ایالتی آمریکا گفته می‌شود که از اجرای فرمان ‏رئیس جمهور آمریکا برای بازداشت و اخراج ‏مهاجران غیرقانونی سر باز زده‌اند.
 
 
 
کارگران مهاجر بخش مهمی از شرکت‌کنندگان در راهپیمایی‌های روز گذشته شهرهای مختلف آمریکا را تشکیل می‌دادند. این افراد نگران آینده کاری خود با توجه به سیاست‌های ضدمهاجرتی ترامپ هستند.
 
اداره مهاجرت آمریکا اخیرا با انتشار فهرستی از هزاران کارگر خارجی ‏شاغل در این کشور خواسته است اسناد اقامت ‏خود را ارائه دهند زیرا در غیر این صورت احتمال اخراج این افراد از ‏کشور وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار