به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس کارگر عصر روز سه شنبه در حاشیه بازدید کارشناسان ارشد بیابان زدایی سه قاره جهان از طرح های بیابان زدایی آران و بیدگل در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دولت در سال 96 اعتبار بسیار خوبی برای طرح های بیابان زدایی و مبارزه با ریزگردها در کشور اختصاص داد لذا می توان پیش بینی کرد در این زمینه مشکلی از لحاظ کمبود بودجه نداشته باشیم.
وی اعتبار امسال برای بیابان زدایی در کشور را 9 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این مقدار اعتبار ملی برای کانون های بحرانی کشور در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به وجود 300 هزار هکتار جنگل دست کاشت و کانون های متعدد بحران ریزگرد در استان اصفهان گفت: 330 میلیارد ریال اعتبار برای طرح های بیابان زدایی در استان اصفهان از محل اعتبارات ملی اختصاص یافته است.
کارگر، استان های اصفهان، یزد، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان را بدلیل وجود کانون های بحران در اولویت اعتبارات ملی بیابان زدایی برشمرد و افزود: برای دریاچه ارومیه هم ستاد ویژه ای تشکیل شده است.
مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به وجود 32 میلیون هکتار بیابان در کشور افزود: هم اکنون دو و نیم(2/5) میلیون هکتار جنگل دست کاشت در کشور وجود دارد که با توجه به ادامه روند تخریب ها، این مقدار کاهش می یابد.
وی وسعت جنگل های دست کاشت کشور را بیشتر از جنگل های شمال برشمرد و تصریح کرد: با ادامه پدیده خشکسالی شاهد خشک شدن رودخانه های مختلف مثل قره چای و بدنبال آن خشک شدن دریاچه نمک و پدیده ریزگرد هستیم.
هیات کارشناسان ارشد بیابان زدایی سه قاره جهان از کشورهای ایتالیا، آلمان، ترکیه، عراق و غنا عصر سه شنبه به همراه مدیرکل دفتر بیابان سازمان مراتع و جنگل های از طرح های بیابانزدایی آران و بیدگل بازدید کردند.
آران و بیدگل با 120 هزار هکتار جنگل های دست کاشت تاغ که حدود 40 درصد از تاغزارهای استان اصفهان را به خود اختصاص داده است، در 200 کیلومتری شمال مرکز این استان قرار دارد.