کد خبر:۶۰۲۹۲۴

آغاز ماراتن مناظرات دانشجویی در علوم پزشکی زنجان

مرحله استانی ششمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی از امروز در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار خواهد شد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرحله استانی ششمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی از امروز در دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار خواهد شد.

 

مرحله استانی این مسابقات با شرکت ۲۴ تیم از دانشگاه های مختلف زنجان برگزار می شود و امسال تعداد گزاره های ابتدایی با افزایش چشمگیری به ۲۶۰ گزاره رسیده است.

 

تیم های شرکت کننده نظر موافق یا مخالف خود را نسبت به این گزاره ها اعلام نموده و بر اساس آن جدول مسابقات تنظیم گردیده است.

 

این مسابقات در ۴ بخش مقدماتی، یک چهارم نهایی، نیمه نهایی و فینال برگزار می گردد و در نهایت تیم های برگزیده به مرحله منطقه ای راه می یابند.

 

موضوعات در نظر گرفته شده در گزاره ها قالبا با محتوای سیاسی-فرهنگی و اجتماعی بوده و ۲ نفر از اعضای ۴ نفره هر تیم، مناظره می کنند.

 

دو نفر دیگر نیز به عنوان تیم محقق حضور دارند و با دادن دو برگه به مناظره کنندگان، آنها را در انجام مناظره یاری می رسانند.

 

گفتنی است، سال گذشته تیم اندیشه از دانشگاه زنجان حائز کسب رتبه دوم کشوری و تیم کلوپن از پردیس فرهنگیان الزهرا زنجان نیز رتبه چهارم کشوری را بدست آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار