در این بی نظمی جهانی ارتباطات فرهنگی در تعامل بین ملتها موثر است/ حضورمان در نمایشگاه کتاب تهران برای افزایش پیوندهای فرهنگی است
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لوینسزو آمن دولا امروز در دومین دور گفتوگوهای فرهنگی ایران و اروپا - ایتالیا که با موضوع نقش هنر در گسترش تعامل و همکاریهای علمی و فرهنگی در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: ایتالیا باید متوجه اهمیت سرمایه گذاری در ایران به ویژه در حوزه علمی باشد. در واقع برای برقراری پیوندهای ایجاد شده باید یک پروژه علمی، فناوری و سیاسی بین ایتالیا و ایران وجود داشته باشد و لازمه این همکاری ها همدل و هم فکر بودن است.
وی با بیان اینکه ایران و ایتالیا مسیری را شروع کردهاند که لازمه آن درک متقابل است افزود: خصوصا برای ما که مهد تمدن در مدیترانه و خاورمیانه هستیم به عنوان کسانی که در گفت و گوهای مشترک ایران و ایتالیا شرکت کردهایم می توانیم دوستی و آشتی پذیری بین دو کشور را گواهی دهیم.
معاون وزیر امور خارجه ایتالیا با بیان اینکه توافق نامهای بین ایران و ایتالیا امضا میشود تا مسئولیت خود برای این گفتوگوها را دنبال کنیم، افزود: ایران و ایتالیا امکانات زیادی برای همکاری دارند که در این راستا در مثلث ایران- برلین- روم ۳۰ شاهکار بین المللی ایرانی توسط حوزه هنرهای معاصر ایران به نمایش گذاشته می شود.
آمن دولا با بیان اینکه ما دیوارهای تعصب و نابردباری را رد میکنیم، اضافه کرد: در این بی نظمی جهانی بردباری و ارتباطات فرهنگی میتواند در تعامل بین ملتها موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه وزیر علوم ایتالیا هدفش این است که ارتباطات را در سطح دانشگاهی دنبال کنیم، اضافه کرد: در اشعار مولوی، فردوسی و ابن سینا بر پیوندهای بین غرب و شرق تاکید شده و حضور ما در نمایشگاه کتاب تهران در همین راستا بوده تا بتوانیم این تبادل را غنا ببخشیم.
معاون وزیر امور خارج ایتالیا گفت: پیوندها بین کشورها عمدتا فرهنگی و بعد بازرگانی و اقتصادی و سیاسی است.
آمن دولا با بیان اینکه ما امروز نمی توانیم زندگی کنیم اما در مقابل در حال برگشتن به مبارزه برای حفظ مرزها و اختلافات قومی هستیم یادآور شد: دبیر کل سازمان ملل هم گفت که در شرایط خاصی در مدیترانه و خاورمیانه هستیم به گونه ای که همه برای تامین منافع خود در حال مبارزه هستند و این با نیاز گسترش ارتباطات انسانی در تضاد است و در واقع شاهد یک پارادوکس هستیم.
وی با تاکید بر اینکه برای غنا بخشیدن به روابط بین دو کشور نیازمند احترام نسبت به هم و شناخت ارزش های ذاتی همدیگر هستیم، بیان کرد: این تعامل میتواند زمینهای را برای دیدن زیباییهای ایران مانند تخت جمشید را فراهم کند و پیوندهای تاریخی که بین دو کشور وجود دارد را ببینیم. وی اضافه کرد: امپراطوری هایی که در ایران و ایتالیا بوده همیشه مستعد شناخت بوده است. در هر حال در این بی نظمی جهانی نیازمند بردباری و ارتباطات فرهنگی هستیم.