اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نیلی احمد آبادی امروز پنجشنبه در دومین دور گفتگوهای فرهنگی ایران و اروپا – ایتالیا که در محل باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به اینکه دانشگاه تهران برای برگزاری این رویداد اهمیت قائل است، گفت: برداشت من از هنر این است که هنر محصول جان، احساس و تفکر انسان و نشئت گرفته از فطرت انسانی است به همین دلیل انسان توانسته مکنونات درونی خود را در قالب هنر به بشر ارائه دهد و همین مسئله باعث شده که هنر تازگی خود را از دست نداده و برای همه اعصار قابل لمس و استفاده باشد.
وی با بیان اینکه بسیاری از هنرها گویی تاریخ مجسم یک تمدن و عصاره توانمندیهای یک عصر است افزود: زبان هنر برای تقویت روابط بین ایران و ایتالیا بسیار مفید و ارزشمند است.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه هنر یک زبان گویاست که حتی قرنها بعد میتواند ناگفتههای ملتها را بیان کند و محور گفتگو باشد، گفت: خلق آثار هنری بیمانند و بی همتا و رسوخ این هنر در جسم و جان مردم ایران و ایتالیا زمینه را برای توسعه فی مابین بین این دو کشور فراهم کرده است.
احمد آبادی تصریح کرد: دانشگاه تهران در آغاز فعالیت خود با تاسیس دانشکده هنرهای زیبا در این دانشگاه به مسئله هنر پرداخته است در واقع دانشگاه تهران جامع تمام رشته های هنری است و دانش آموختگان بی بدیلی که آثار ارزشمندی را خلق کرده اند تربیت کرده است.
وی با بیان اینکه جامع بودن دانشگاه تهران کمک کرده که سایر رشته ها مانند ادبیات زبان و فلسفه و حتی مهندسی به کمک هنر بیایند اضافه کرد: این مسئله توانسته به تعمیق و توسعه هنر در این دانشگاه کمک کند لذا دانشگاه تهران یکی از بهترین مکان ها برای استفاده از هنر جهت تعاملات بین المللی است.
رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه این دانشگاه در دو محور اساسی یعنی همکاری های بین المللی و ارتقای دانشگاه در سطح بین الملل و همچنین مسئولیت اجتماعی و اخلاق حرفه ای به عنوان دو اولویت اصلی گام برمی دارد، تصریح کرد: لازمه تحقق این اهداف استفاده از زبان هنر است در واقع مسئولیت اجتماعی همان تعامل با جامعه است.
نیلی احمدآبادی با اشاره به اینکه توافقات گسترده بین دانشگاه تهران و ایتالیا این فرصت را فراهم کرده که با دوراندیشی های لازم شرایط منحصر بفردی برای دو کشور رقم بخورد اضافه کرد: دومین دور گفتگوهای فرهنگی بین هر دو کشور سرآغازی برای گسترده شدن همکاری های بین دانشگاه تهران و محققان و پژوهشگران ایتالیا است البته حضور سازمان ارتباطات اسلامی ایران به عنوان ضلع سوم این گفتگوها می تواند موجب گسترده تر شدن این همکاری ها شود.
وی با اشاره به اینکه در ایران 13 دانشگاه بزرگ با هم همکاری های گسترده ای را شروع کرده اند، خاطرنشان کرد: این دانشگاه ها همکاری های گسترده ای را نیز با سایر دستگاه های کشور دارند لذا این مسئله می تواند در تعاملات بین ایتالیا و ایران نیز ثمرات ارزشمندی داشته باشد.