آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۰۵۷

اردوی آموزشی دانش‌آموزان مکلف پسر عشایر در تهران برگزار شد

مدیر کل آموزش و پرورش عشایر کشور با اشاره به آغاز برگزاری اولین اردوی آموزشی دانش‌آموزان مکلف پسر عشایر کشور از ۹ استان، گفت: این دانش‌آموزان سفیرانی هستند که با آموزش احکام دینی، این آموزه‌ها را به مناطق خود نیز منتقل می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یزدان‌پناه مدیرکل آموزش و پرورش عشایر کشور در مراسم افتتاحیه اولین اردوی آموزشی و جشن بندگی دانش‌آموزان مکلف پسر عشایر کشور اظهار کرد: دانش‌آموزان عشایر 9 استان شامل آذربایجان‌شرقی، اردبیل، سمنان، لرستان، ایلام، کرمانشاه، گیلان، قزوین و شهرستان‌های استان تهران در این اردو حضور دارند.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در هفته معلم به سر می‌بریم، گفت: آغاز این هفته با شهادت شهید مطهری همراه است که متفکر، اندیشمند، استاد دانشگاه و از همه مهم‌تر مصلح اجتماعی محسوب می‌شود. شیوه او نقد بود و در اصولش با کسی سازش نکرد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش عشایر کشور افزود: نسل اول انقلاب مدیون تفکر استاد بزرگ شهید مطهری است. در حوزه تغییرات به ویژه کتاب حماسه حسینی سعی کرد پیرایه‌ها را از دین بزداید. همچنین ایشان حوزه آزادی و اقتصاد را وارد مباحث دینی کرد و به عنوان یک فعال اجتماعی در برابر جریان‌های فکری مادی‌گرای آن دوره ایستادگی کرده و خدا را به شیوه‌ای درست معرفی کرد.

 

یزدان‌پناه با بیان اینکه شهید مطهری با اندیشه‌های ناب اسلامی، زمینه انقلاب اسلامی را فراهم کرد، تصریح کرد: امروز به کتاب‌های شهید مطهری نیاز داریم. این آثار می‌تواند برای نسل جوان راهگشا باشد. به دانش‌آموزان توصیه می‌کنم کتاب‌های این اندیشمند را بخوانند که امام خمینی (ره) نیز کتاب‌های ایشان را مفید قلمداد کرد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش عشایر کشور با تاکید بر اینکه مغز انسان را می‌توان تغییر داد گفت: اگرچه می‌توان مغز انسان را عوض کرد اما راه آسانی برای تغییر دل وجود ندارد و کار معلمان تغییر دل است. معلمان در دانش‌آموزان تغییر نگرش ایجاد می‌کنند و می‌توانند با کمترین هزینه کودکان و نوجوانان را در مسیر تغییر قرار دهند.

 

یزدان‌پناه با انتقاد از اینکه دانش‌آموزان عشایر از داشتن روحانی محروم هستند، افزود: این در شرایطی است که فرزندان عشایر شجاعانه از دین و کشور دفاع می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه وجه تمایز اسلام با سایر ادیان ارتباط مستقیم بنده‌ها با خداست، گفت: در تاریخ باستان ایران ارتباط بنده با خدا از طریق واسطه صورت می‌گرفت و بین انسان‌ها و اهورا مزدا واسطه‌هایی وجود داشت.

 

مدیرکل آموزش و پرورش عشایر کشور در پایان تاکید کرد: دانش‌آموزان عشایر سفیرانی هستند که با آموزش احکام دین این آموزه‌ها را به مناطق خود نیز منتقل می‌کنند.

 

به گزارش ایسنا، مجتبی هاشمی معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران نیز در این مراسم تعداد دانش‌آموزان و فرهنگیان استان تهران را تشریح کرد و گفت: شهرستان‌های استان تهران 920 هزار دانش‌آموز و 21 منطقه آموزشی دارد. همچنین 490 هزار فرهنگی در شهرستان‌های استان تهران فعالیت می‌کنند.

 

معاون اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به اینکه اولین اردوی آموزشی دانش‌آموزان مکلف پسر عشایر کشور از سوی اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شده است، افزود: در این اردو یک دوره آموزشی برای 250 دانش‌آموز از 9 استان کشور است که منتهی به جشن بزرگ بندگی در حرم حضرت عبدالعظیم خواهد شد.

 

به گزارش ایسنا، مراسم افتتاحیه اولین اردوی آموزشی و جشن بندگی دانش‌آموز مکلف پسر عشایر کشور صبح امروز در اردوگاه تربیتی منتظری در شهرستان شهریار استان تهران با حضور محمود مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور و جمعی از مسوولان آموزش و پرورش برگزار شد و در پایان مراسم افتتاحیه جشن بندگی دانش‌آموز عشایر این دانش‌آموزان آرزوهای خود را روی کاغذهای رنگی نوشته و آن را به بادکنک‌هایی وصل کردند و این بادکنک‌ها را در حیاط اردوگاه منتظری به سمت آسمان رها کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار