آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۴۲۳۳
وال استریت ژورنال:

حضور نظامی آمریکا در آسیا-اقیانوسیه تقویت می‌شود/ طرح ۸ میلیارد دلاری برای مقابله با کره شمالی

روزنامه آمریکایی از طرح ۸ میلیارد دلاری واشنگتن برای تقویت حضور نظامی خود در منطقه آسیا-اقیانوسیه خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی از حمایت وزارت دفاع آمریکا از طرح افزایش 8 میلیارد دلاری هزینه‌های نظامی آمریکا برای تقویت حضور نظامی در منطقه آسیا-اقیانوسیه خبر داد.

 

 پنتاگون قصد دارد طی 5 ساله آینده زیرساختهای نظامی، رزمایشها و استقرار نیروهای نظامی بیشتر در این منطقه مهم جهان را تقویت کند.

 

این گزارش افزود: این تلاشها در راستای حمایت از ارسال پیامی قوی در راستای تعهدات واشنگتن در مقابله با تنشهای فزاینده در شبه جزیره کره و دیگر نگرانیهای امنیتی در این منطقه صورت خواهد گرفت.

 

دولت ترامپ درحال ارزیابی و فرمول بندی سیاست گسترده خود برای آسیا است که در دوره باراک اوباما رئیس جمهور قبلی آمریکا تحت عنوان چرخش نظامی به آسیا تدوین اما به حاشیه رانده شده بود.

 

وال استریت ژورنال نوشت؛ با این حال آمریکا باید به چین اطمینان دهد که هرگونه طرحی برای توسعه حضور نظامی در این منطقه مستقیما علیه این کشور نیست.

 

دولت چین تاکنون به تلاش آمریکا برای تقویت حضور نظامی خود در منطقه در دوره ترامپ واکنش رسمی نشان نداده است. 

 

این طرح که «ابتکار ثبات در منطقه آسیا-اقیانوسیه» نام دارد اول بار توسط سناتور جان مک کین از ایالت آریزونا ارائه شده و مورد حمایت چند نماینده دیگر کنگره آمریکا قرار گرفته است و جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا نیز آن در پشت آن قرار دارد.

 

باراک اوباما در سال 2011 چرخش نظامی آمریکا از خاورمیانه به آسیا اقیانوسیه را اعلام کرده بود. با این حال به علت تشدید درگیریهای آمریکا در خاورمیانه به ویژه در سوریه، لیبی و یمن این طرح در دوره اوباما عملی نشد. 

 

کارشناسان هدف آمریکا از تقویت حضور نظامی خود در منطقه آسیا را برای مهار قدرت نظامی و اقتصادی چین و همچنین مقابله با تهدیدات کره شمالی ارزیابی کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار