کد خبر:۶۰۴۶۱۱

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کوی دانشگاه تهران افتتاح شد

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کوی دانشگاه تهران شب گذشته با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور و معاونین دانشگاه تهران افتتاح شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کوی دانشگاه تهران شب گذشته با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور و معاونین دانشگاه تهران افتتاح شد.

 

حجت الاسلام محمدیان ، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در آیین افتتاح این مرکز که همزمان با سالروز ولادت علی اکبر ع و روز جوان برگزار شد گفت : مهمترین وظیفه حوزه علوم اسلامی این است که شاگردی قرآن و اهل بیت ع را در میان دانشجویان گسترش داده و و نهال وجودی آنها را به شجره طیبه تبدیل کند.

 

وی که با معرفت جویان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در کوی دانشگاه تهران سخن می گفت، افزود: امیدواریم به کمک خود دانشجویان همچنین ظرفیتهای که با همکاری نهاد و مدیران ارشد دانشگاه فراهم می شود، بستر مناسب برای آبیاری نهال های وجودی دانشجویان و به کمال نهایی رساندن آنها ایجاد شود زیرا که نور در هر کجا که باشد به دیگران روشنایی می بخشد.

 

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خطاب به دانشجویان گفت : عمر دوران دانشجویی بسیار کوتاه است و شما باید این فرصت ها را غنیمت بشمارید و هم اکنون که بهترین اساتید در بهترین مراکز آموزشی عالی در اختیار شما است از فرصت ها، خوب استفاده کنید.

 

حجت الاسلام حریزاوی نیز در این مراسم با اشاره به استقبال دانشجویان کوی دانشگاه تهران گفت : امروز شاهد افتتاح حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در یکی از بهترین مراکز دانشگاهی هستیم ، ساختمانی که در یک حرکت جهادی در زمانی نزدیک به  ۶۰ روز آماده بهره برداری شد و امیدواریم با الگوی جذب فعال و جذب چهره به چهره،  شاهد گسترش هر چه بیشتر فعالتیهای این مرکز در کوی دانشگاه باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار