آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۰۹۴

طرح «دولت‌ملت یهود» در شور نخست پارلمان اسرائیل تصویب شد

پارلمان رژیم صهیونیستی طرح موسوم به «دولت‌ملت یهود» را در دُور اول تصویب کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از «آی ۲۴»،«کنست» امروز چهارشنبه طرح «دولت ملت یهود» را در شُور نخست خود با ۴۸ رأی موافق در برابر ۴۱ مخالف تصویب کرد.

 

این لایحه که به پیشنهاد اعضای حزب لیکود در پارلمان رژیم اشغالگر قدس (کنست) مطرح گردید، اسرائیل را «کشورِ قومیت یهود» به شمار می‌ آورد.

 

به گزارش این رسانه، مطابق با این طرح، به رسمیت شناختن حق تعیین سرنوشت این رژیم صرفاً در اختیار قوم یهود خواهد بود.

 

همچنین، قانون مذکور در صورت تصویب، بیت المقدس را به عنوان پایتخت این رژیم جعلی به شمار آورده و زبان عبری را به عنوان زبان رسمی آن می داند؛ با این روند، زبان عربی کمرنگ خواهد شد.

 

لازم به ذکر است، طرح مذکور چهار سال پیش توسط « آوی دیچر» از اعضای سابق حزب «کادیما» که بعدها به عضویت حزب «لیکود» درآمد؛ ارائه شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار