آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۱۷۷
کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

شاید اگر در مناظرات کمتر شعار می‌دادند، محبوبیت روحانی تا این‌اندازه سقوط نمی‌کرد

نماینده مردم رشت گفت: معتقدم نوع ادبیات روحانی، ادبیات پاسخگویی نیست بلکه ادبیات شعاری است به همین دلیل هم روز به روز کاهش آرا پیدا می‌کند.

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مناظره های انتخاباتی اظهار داشت: شاید مناظره های تلویزیونی یکی از شاخص های اصلی  انتخاب رای دهندگان بوده و سهم زیادی در تصمیم گیری آنها داشته باشد.

 

وی افزود: معتقدم افراد در این دو سری از مناظره ها به جای پاسخگویی به مسائل حاشیه ای روی می آورند.  به ویژه آقای روحانی که 4 سال رئیس جمهور کشور بوده باید به جای فرافکنی و شعار دادن پاسخ می داد که به طور مثال در حوزه فرهنگی چه عملکردی داشته است.

 

وی با بیان اینکه مطرح کردن بحث های حاشیه ای از سوی رئیس جمهور فرار رو به جلو برای عدم پاسخگویی است، تصریح کرد: این نوع برخورد به روحانی آسیب می زند چراکه مردم منتظر پاسخگویی دولت هستن.  وی باید ضمن ارائه برنامه اش در مناظره ها به صورت دقیق و شفاف عملکرد 4 ساله گذشته اش را بیان کند.

 

کوچکی نژاد تاکید کرد: متاسفانه رئیس جمهور بیشتر شعار میدهد و اخیرا هم بحث هایی همچون دیوارکشی و برکناری فرماندار زن اهل سنت را مطرح کرد. اینگونه حرف زدن از رئیس جمهور یک کشور بعید است. رئیس جمهوری  که نمی تواند از فرماندارش دفاع کند بهتر است استعفا بدهد و کنار برود.

 

نماینده مردم رشت یادآور شد: معتقدم نوع ادبیات روحانی، ادبیات پاسخگویی نیست بلکه ادبیات شعاری است به همین دلیل هم روز به روز کاهش آرا پیدا می کند.

 

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: روحانی، جهانگیری را برای دفاع از خودش به عرصه آورده است. رئیس جمهوری که نمی تواند از عملکرد 4 ساله اش  دفاع کند نشان از ضعف شدید وی دارد. ما رئیس جمهوری می خواهیم که با اقتدار در داخل و خارج از کشور بتواند از  مواضع مردم و سیاست های اقتصادی و دیگر مسائل دفاع کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار