آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۲۴۸
درگیری ترکیه با پ.ک.ک

۲ نظامی در درگیری با پ.ک.ک کشته و ۱۱ نظامی دیگر زخمی شدند

۲ نظامی ترکیه در درگیری با عوامل گروه پ.ک.ک در منطقه کوهستانی تندورک مابین شهرستان چالدران و دوغو بایزید در شرق این کشور کشته شده و ۱۱ نظامی دیگر زخمی شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری آناتولی روز پنجشنبه اعلام کرد: در جریان این درگیری ها پنج نفر از عوامل گروه تروریستی پ.ک.ک نیز کشته شدند.


بنا به این گزارش، عوامل گروه پ.ک.ک در منطقه ای به نام قشلاق در جریان کمین علیه نیروهای نظامی ترکیه درگیر شدند که پس از درگیری، پاکسازی و عملیات نظامیان ترکیه در منطقه همچنان ادامه دارد.


بر اساس این گزارش، نظامیان زخمی این درگیری به مراکز درمانی وان و دوغو بایزید اعزام شدند.


بنا به گزارش این رسانه، در پی این درگیری، علاوه بر اعزام نیروهای کمکی به منطقه، عملیات هوایی برای تعقیب عوامل پ.ک.ک نیز ادامه یافت.


بر اساس اعلام آناتولی، عملیات نیروهای مسلح ترکیه در کوهستان تندورک در شرق ترکیه علیه عوامل گروه پ.ک.ک ادامه دارد.


حزب کارگران کردستان(پ.ک.ک) که ترکیه به همراه اعضای اتحادیه اروپا آن را تشکیلاتی تروریستی می داند، بیش از 30 سال است که علیه دولت ترکیه به صورت مسلحانه جنگ می کند و 24 مورد از 27 حمله تروریستی سال گذشته در ترکیه را بر عهده گرفته است.


این گروه هفته گذشته علیه دولت ترکیه و دولت محلی اقلیم کردستان عراق نیز اعلام جنگ تمام عیار کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار