آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۵۸۷

با کاهش مصرف چربی ترانس از بیماری قلبی دور شوید

مطالعه جدید نشان می دهد در جوامعی که مصرف چربی ترانس در مواد غذایی محدود شده، نرخ حمله قلبی و سکته هم کاهش یافته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چربی های ترانس که در محصولاتی نظیر چیپس، کلوچه ها و مواد خوراکی سرخ شده یاقت می شود، با افزایش ریسک بیماری قبلی ارتباط دارند. در برخی شهرهای آمریکا سیاست کاهش مصرف چربی ترانس در غذاهای رستورانی اجرا شده است.

 

دکتر اریک برندت، عضو تیم مطالعه از دانشکده پزشکی یل آمریکا، عنوان می کند: «مطالعه ما بر قدرت سیاست گذاری عمومی در راستای تاثیر بر سلامت قلب و عروق جمعیت تاکید دارد. چربی های ترانس برای سلامت قلب و عروق زیان آور بوده و حذف یا کاهش میزان مصرف آنها می تواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش نرخ بروز سکته و حمله قلبی داشته باشد.»

 

در این مطالعه، محققان داده های شهرهای مختلف ایالت نیویورک را که دارای محدودیت یا بدون محدودیت مصرف چربی های ترانس بودند از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بررسی کردند.

 

مطالعه نشان داد در مناطق دارای محدودیت مصرف این نوع چربی ۶ درصد کاهش در نرخ بستری شدن به دلیل حمله قلبی و سکته در طول سه سال مشاهده شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار