اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی باقری کنی امروز در همایش نقد عملکرد دولت که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، گفت: هیچ رئیس جمهوری در دنیا ۴۰ بار به منتقدین خود توهین نکرده اما روحانی این توهین ها را کرده است. در واقع توهین به منتقدین توهین به ملت است.
وی با بیان اینکه عامل ۶ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل شخص روحانی بوده، افزود: در این دولت کسانی که گفته اند می خواهیم بار پیشرفت را به دوش بکشیم و حاضرند که جان خود را هم فدا کنند به تندرو و افراطی متهم شده اند اما آقایی که زیرآب موشکی و هسته ای را زده مجسمه عقل است.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه تفکر امام خمینی(ره) مبتنی بر ورود دین در حاکمیت است، گفت: برخی از مراجع مخالف ورود دین به حاکمیت بودند، چون اعتقاد داشتند دین اینگونه خراب می شود؛ البته یک تفکر دیگر مقابل تفکر امام، تفکر حذف دین از حاکمیت بود که اختلافات با بازرگان در دولت موقت و بنی صدر از همین موضوع نشات می گیرد.
باقری با بیان اینکه در دوران دولت هاشمی نیز کارگزاران می گفتند ما تکنوکرات هستیم، یعنی کسانی تنها به دنبال سازندگی هستند و این یعنی ارزش زدایی از حاکمیت، تصریح کرد: در دوران اصلاحات و در دوره دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد تفکر دین زدایی از حاکمیت وجود داشته و اکنون دولت روحانی سرآمد همه دولت ها در این مسئله است و تجربه لازم را نیز دارد.
وی اضافه کرد: عده ای که به دنبال ارزش زدایی دین از حاکمیت هستند، می گویند اگر می خواهیم امنیت داشته باشیم، منافع ملی و رفاه جامعه تامین و سایه جنگ از سر کشور برداشته شود، باید رابطه دین با حاکمیت را قطع کنیم. اینها از حیث پیشرفت می خواهند در نهایت ایران را به کشورهایی مانند ژاپن یا کره و یا از نوع پست تر آن ترکیه تبدیل کنند. در واقع این تفکر حرفش این است که اگر می خواهید وارد بزرگراه پیشرفت شوید باید رابطه دین با حاکمیت قطع شود.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه معتقدین به تفکر جدای دین از حاکمیت، معتقدند که به خاطر التزام به دین برای مردم هزینه ایجاد شده، و روحانی نیز در ورزشگاه آزادی این موضوع را عنوان کرد، گفت: در واقع معنی این حرف این است که دوران به رسمیت نشناختن اسرائیل تمام شده، چون برای کشور هزینه ایجاد کرده است.
باقری اضافه کرد: اینکه گفته می شود هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد و هم چرخ معیشت مردم، این جمله تبلور جدایی دین از سیاست است. در واقع مفهوم این جمله این است که چون ما به خاطر ارزشها و آرمان های انقلابی حرف آمریکا را گوش نمی دهیم، پس این کشور چوب لای چرخ فعالیت های ما گذاشته؛ بنابراین باید زیر سلطه آمریکا برویم تا هم مشکل چرخیدن سانتریفیوژها و هم مشکل معیشت حل شود.
وی بیان کرد: روحانی گفته است که هر انقلابی آرمان ها و ارزشهایی دارد، اما در شش ماه و یک سال از آنها دم می زنند؛ نه ۳۶ سال و با این حال سوال ما این است که اگر زیر سلطه آمریکا برویم آیا این تعامل سازنده با دنیاست؟ واقعیت این است که آمریکا همواره تلاش کرده تا جلوی پیشرفت های ما که در تراز جهانی هستند را بگیرد. به همین دلیل کشورمان را در صنعت هسته ای و نظامی تحریم کردند. به عنوان نمونه آلمان ها با پیروزی انقلاب اسلامی قرارداد نیروگاه اتمی بوشهر را فسخ کردند، اما با این وجود پیشرفت در این صنعت حاصل شده است.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه صنعت خودروسازی با تولید سالانه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو پس از صنعت نفت بزرگترین صنعت در کشورمان است، گفت: سوال این است که چرا با وجود باز بودن درهای جهان اما صنعت خودرو در کشورمان پیشرفت نکرده؛ سر این موضوع چیست؟ در پاسخ باید بگوییم که در صنعت هسته ای و موشکی آدم هایی بودند که در فضایی ممزوج با التزام به مبانی و ارزشهای انقلاب اسلامی توانستند یک تحول عینی و ملموس در تراز جهانی را رقم بزنند. در واقع همان تفکر جنگ باعث شد که ما در صنعت هسته ای و موشکی به پیشرفت دست یابیم؛ اما در مقابل تفکر تکنوکراتی بر صنعت خودروسازی کشورمان حاکم است.
باقری عنوان کرد: حتی یک نامه از طرف امام خمینی وجود ندارد که به شهید طهرانی مقدم نوشته شده باشد تا صنعت موشکی را فعال کند و یا اینکه شهید شهریاری برای رسیدن به غنی سازی ۲۰ درصد یک قران از سازمان انرژی اتمی نگرفته است؛ واقعیت این است که چنین تفکری بر صنعت خودرو کشورمان حاکم نیست.
وی با اشاره به اینکه حتی یک قرارداد که بر اساس آن انتقال تکنولوژی در صنعت موشکی و هسته ای انجام شده باشد، در کشورمان وجود ندارد، افزود: ما خودمان این دانش ها را کسب کرده و به چنگ آورده ایم.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اینکه نظام دینی نه تنها پای پیشرفت را پس نزده، بلکه پیشقراول پیشرفت نیز بوده و این آینده کشور را تضمین می کند، تصریح کرد: در مقابل عده ای سر مردم کلاه می گذارند و می گویند برای پیشرفت باید با دنیا تعامل داشته باشیم. واقعیت این است که امروز کسانی که می خواهند بار پیشرفت کشور را به دوش بکشند و حتی حاضرند جان خود را نیز در این راه از دست دهند، به عنوان تندرو و افراطی؛ اما آن آقایی که زیرآب موشکی و هسته ای را زده، مجسمه عقل شده است.
باقری با اشاره به سخنرانی روحانی در ورزشگاه آزادی بیان کرد: رئیس جمهور در سخنرانی خود گفت که تنها نامه ای را که به قوه قضائیه نوشته ام، این بوده که چرا فلان آقا ممنوع التصویر شده است؛ اگر چه قوه قضائیه پاسخ او را نداده، اما حرف ما با روحانی این است که مگر با مصوبه شما به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، کمیته ای تشکیل نشد تا هر کسی تخلف کرد این کمیته در موردش تصمیم گیری کند. خب در مورد رئیس دولت اصلاحات هم این کمیته تصمیم گیری کرده است. آقای روحانی شما چقدر به همین کمیته توصیه کردید که قلم ها را بشکنید و زبان ها را ببرید؛ اگر مرد هستید اینها را بگویید. شما زمانی که موضوع حصر مطرح شد، در شورای عالی امنیت ملی بودید. نوار آن را منتشر کنید تا ببینیم آیا با حصر موافق بوده اید یا مخالفت کرده اید.
وی با تاکید بر اینکه روحانی تنها نامزدی است که مسئول تحریم های وضع شده علیه کشورمان بوده، افزود: رفتارهای روحانی در گذشته و حال نوعی اغواگری است.
معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه روحانی تنها نامزدی است که در زمان مسئولیت ریاست جمهوری خود رکورددار قطع رابطه دیگر کشورها با کشورمان بوده، به گونه ای که در هیچ دوره ای اینگونه نبوده، گفت: ۱۴ عضو کابینه روحانی نیروهای اطلاعاتی و امنیتی هستند و از طرفی روحانی تنها نامزدی است که متهم به سرقت علمی است.
باقری اضافه کرد: روحانی تنها نامزدی است که افتخار ایجاد زمین فوتبال ۱۰۰ متر زیر زمین را دارد، چون امروز تاسیسات فردو جمع آوری و به زمین فوتبال تبدیل شده است.
وی در خصوص نحوه برخورد دولت آینده با برجام نیز بیان کرد: قاجار در مورد قراردادهای فروختن آسیای میانه، افغانستان و قفقاز چه کردند؛ در مورد برجام هم همین است، چون ما متعهد شده ایم و باید تعهدات خود را در بخش های مختلف هسته ای، امنیتی و اقتصادی اجرا کنیم.