اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه داشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی احمدی، مسئول کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی سازمان بسیج دانشجویی کشور در مراسم سخنرانی و تریبون آزاد با موضوع «عملکرد اقتصادی دولت یازدهم و انتظارات نخبگان از دولت دوازدهم» روز سه شنبه ۲۶ اردیبشهت ماه جاری در دانشگاه شهرکرد گفت: در جنگ سیاسی، احزاب منافع علمی را نادیده می گیرند. ما بیماری اقتصادی داریم که صرفا با آمدن این دولت و آن دولت بر طرف نمیشود، بعضی از دولتها علاوه بر اینکه نتوانستند درمانی پیدا کنند؛ بلکه این بیماری را هم تشدید کردند. مسئله امروز ما روی کار آمدن رئیسی یا روحانی نیست؛ بلکه این است کسی که سکان کشور را بدست می گیرد در پی حل مشکلات آن کشور هم باشد.
مسئول کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه دولت خودش باید مسئول توسعه کشور باشد، گفت: هاشمی سیاستهای تعدیل ساختاری صندوق بین المللی پول و بانک جهانی را با عنوان سازندگی آن هم در بخش خصوصی در کشور اجرایی کرد، اما در خرداد سال ۷۱ به دلیل تورم بیش از اندازه و قیمت های بالا مردم اعتراض کردند آن هم مردم پس از جنگ که شعارشان مبارزه با فقر، فساد و تبعیض بود.
وی افزود: در زمان احمدی نژاد نیز اگرچه طرح تحول اقتصادی را در انتهای دولت دهم نوشتند؛ اما کار از کار گذشته بود. در اقتصاد یک کشور پول مانند خون در بدن می باشد که اگر نچرخد به مرور زمان فرد دچار سکته می شود. احمدی نژاد به این خاطر در این طرح شکست خورد که از اصلاح نظام بانکی شروع نکرد بلکه از نظام هدفمندکردن یارانهها شروع کرد و به همین خاطر شکست خورد.
احمدی در ادامه با اشاره به دوران ریاست جمهوری روحانی گفت دیدیم که اوضاع کشور از لحاظ اقتصادی، بیکاری و رکورد بسیار با مشکل مواجه شد و برجام تنها هیجان کاذب ایجاد کرد و این جوانان هستند که میتوانند تاثیر بسزایی در آینده کشور داشته باشند.
مسئول کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی سازمان بسیج دانشجویی کشور برای فهمیدن اقتصاد یک کشور باید سه کلمه تورم، ارز و بهره را خوب فهمید. آنچه که باید در یک نظام اتفاق بیفتد، اصلاح نظام بانکی و اصلاح ساختار بودجه است. روحانی یا رئیسی هر کدام باید یک کار خوب انجام بدهند و آن هم اصلاح نظام بانکی است. امروز تعطیلی بسیاری از کارخانه ها و کارگاه های تولیدی به علت نظام بانکی است. وام ها با بهره بالا و ندادن تسهیلات بانکی به بخش تولید از جمله مشکلات اقتصادی با نظام بانکی است و باید بدانیم کشش تحمل فشار اقتصادی تا حد مشخصی است، بازی بانک با پول کافی است و باید منابع ارزی مردم که در بانک ها سپرده شده است در اختیار کشاورزی و صنعت و تولید شغل قرار گیرد.
لازم به ذکر است، در بخش تریبون آزاد نیز دانشجویان نقدهای خود را به روند افزایشی تعطیلی کارخانهها، حاشیه رفتن انرژی هستهای ایران و مجری طرح تحول سلامت یعنی وزیر بهداشت قاضیزاده هاشمی مطرح و عنوان کردند وزیری که خود ذی نفع بیمارستان خصوصی است نمی تواند در نظام سلامت تحول بیافریند.