به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خیار یک گیاه تابستانی است که در حقیقت گونه ای از کدو محسوب می شود. این ماده غذایی کم کالری حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی ضروری نظیر ویتامین C، ویتامین B۶، ویتامین K، منگنز، فولات، مس، فسفر و پتاسیم است. این گیاه عمدتا از آب تشکیل شده از اینرو هضم اسانی دارد. این ماده خوراکی مملو از فیبر حاوی اسیدهای چرب امگا۳، روی، نیاسین و پروتئین هم هست.
برخی از مهمترین خواص خیار مانند کمک به کاهش وزن، آبرسانی به بدن و رفع تشنگی، ادرار آور بودن و دفع سموم بدن همگی ناشی از بالا بودن میزان آب موجود در خیار هستند.
از آنجائیکه خیار مقدار قابل توجهی فیبر دارد در افزایش احساس سیری نقش داشته، جذب ریزمغذی ها را تسهیل کرده و برای بهبود روند هضم غذا و دفع مواد زائد جمع شده در روده ها بسیار لازم است.
علاوه بر این خواص مدر و ضدالتهاب خیار به کاهش احتباس آب در بافت های بدن کمک می کند تا تورم کاهش یابد و کاهش وزن تسهیل شود.
همچنین محققان عنوان می کنند آب خیار حاوی هورمونی است که سلولهای لوزالمعده برای تولید انسولین به آن نیاز دارند. انسولین نیز برای بیماران دیابتی مفید است. محققان به این نتیجه رسیدند که یکی از ترکیبات خیار به نام استرول میتواند به کاهش کلسترول بالا کمک کند. از این گذشته این سبزی به دلیل میزان بالای پتاسیم، منیزیم و فیبر برای تنظیم فشار خون بالا بسیار مفید است