کد خبر:۶۰۸۹۷۰
در مناظره «غوغای روحانی» در دانشگاه فردوسی مشهد مطرح شد:

رامین: منتقدان امروز برخلاف منتقدان سال ۸۸ به قانون پایبند خواهند بود/ زیباکلام: اگر روحانی موفق نشود مطالبات سرجای خودش می‌ماند

مناظره «غوغای روحانی» امروز با حضور صادق زیباکلام، استاد دانشگاه تهران و محمدعلی رامین، وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مناظره «غوغای روحانی» امروز با حضور صادق زیباکلام، استاد دانشگاه تهران و محمدعلی رامین، وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

 

در این مناظره رامین گفت: در غرب اول نظام آموزشی مدونی ایجاد می‌شود و این نظام آموزشی یک سری اندیشه‌ها را رشد می‌دهد و سپس نظام سیاسی حاکم می‌شود، اما در ایران هنوز یک نظام آموزشی جدیدی از زمان رضا شاه تاسیس نشده است.

 

وی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی به سمت تمدن سازی می‌رود، جمهوری اسلامی آمده و دارد به سمت اهداف بزرگش حرکت می‌کند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم با اشاره به انتخابات ایران و حضور پرشور مردم، خاطرنشان کرد: آمریکا و انگلیس حامی کشورهایی هستند که در آنها انتخابات برگزار نمی‌شود.

 

رامین با اشاره به اینکه هر کس قانون کشورش را بشکند مورد حمایت غرب است، افزود: کسانی که رای 40 میلیونی مردم را در سال 88 زیر سوال بردند و به خیابان‌ها ریختند مورد حمایت غربی‌ها و آمریکایی‌ها هستند. من طرفدار شکست حصر ملت ایرانم، شکست آن حصری که افرادی درون نظام و مورد اعتماد نظام واقع شدند ولی به رای ملت تمکین نکردند و چون مورد حمایت آمریکا بودند از او خواستند که ایران را بیشتر تحریم کند و ملت ایران را به محاصره دشمن درآورد.

 

وی در ادامه بیان کرد: تمدن سازی یک فرآیند زمان بر است اولا، باید متفکران سیستم آموزشی جدید  ایجاد و ثانیا سیستم سیاسی را در دانشگاه تبیین کنند. جمهوری اسلامی برای احیای تمدن اسلامی تاسیس شده و آرمانش آزادی ضد استبداد است نه بحث آزادی که در زمان شاه بود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم ادامه داد: قانون مملکت ما این است که دموکراسی در کشور حاکم باشد و فردی نمی‌تواند بگوید دنبال آزادی ام و رقیبم مستبد است.

 

رامین با بیان اینکه درصد شرکت کنندگان در انتخابات یک نماد دموکراسی است، عنوان کرد: غربی‌ها طبق اذعان خودشان دچار یک فرسودگی دموکراسی شده‌اند و چیزی که آنها را متحیر کرده این است که چرا ملت ایران اینقدر پای صندق‌های رای می‌آیند؟ اگر مردم به نظام اعتقاد نداشتند هرگز رایشان را به نظام نمی‌دادند.

 

وی ادامه داد: 2030 سندی است که در سال 2015 تصویب و در کشور ما پذیرفته و به صورت محرمانه به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد، این سند خطرناک است و تعریف واژه خانواده در این سند با کشوری است که سند را برنامه‌ریزی کرده نه کشوری که بخواهد آن را اجرا کند و این دولت چه کلاه‌های وحشتناکی در مورد اقتصاد، اشتغال و سند 2030 بر سر ملت گذاشته است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم تاکید کرد: من رای ملت را محترم می‌دانم و نظام از همین رای مردم در راستای اهداف خودش حرکت می‌کند و با تمام ترفندهای این دولت 16 میلیون نفر به رقیب این دولت رای دادند و در این قضیه نه سطل آشغالی آتش گرفت و نه مردم به خیابان‌ها ریختند.

 

رامین با اشاره به اینکه ما گاهی اوقات نظام غرب را تجلیل و خودمان را تحقیر می‌کنیم، گفت: خانم کلینگتون با وجود اینکه آرای مردمی‌اش بیشتر بود ولی شکست خورد و هیچ سطل آشغالی آتش نگرفت و مردم به خیابان‌ها نریختند، اما کاندیداهای درون نظام در سال 88 قانون شکنی می‌کنند و به خیابان می‌ریزند.

 

وی با بیان اینکه عملکرد دولت‌ها تاثیر مستقیم بر نشاط جامعه دارد، خاطرنشان کرد: این دولت که در چهار سال گذشته کارش ناامید کننده بود و تمام ظرفیت‌های ملی را تعطیل کرد و امتیازاتی به بیگانگان داد، اما مردم رای به این دولت دادند و این رای برای ما محترم است؛ الان باید ببینیم که این دولت برای سال‌های آینده چه برنامه‌ای دارد؟

 

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم تاکید کرد: در جو احساسی پیروزی نمی‌شود با منطق صحبت کرد آمریکا روز بعد از انتخابات 500 میلیارد دلار اسلحه به کشورهای منطقه می‌فروشد و این به این علت است که آمریکا در برجام احساس کرد که ملت ما را به عقب کشانده است و فکر می‌کند که می‌تواند ملت و کشور ما را روز به روز منزوی تر و به عقب‌تر بکشاند.

 

رامین در خصوص رئیسی، گفت: در ساختار قوه قضائیه هر قاضی مستقل عمل می‌کند، رده کاری آقای رئیسی بازرسی، نظارت و تشکیل پرونده بود ولی اقدام در اختیار رئیس قوه و قاضی بوده است، بنابراین جلوگیری از تخلفات در دست وی نبود و وی فقط در حدود یک ماه فعالیت سیاسی توانست 16 میلیون از آرا را کسب کنند.

 

وی بیان کرد: فرق منتقدان الان با متقدان سال 88 این است که آنها طبق قانون به شورای نگهبان شکایت کردند و هر چه قانون اعلام کند به آن پایبند خواهند بود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت نهم در پایان بیان کرد: جلسه امروز یک کرسی آزاد اندیشی و حضور در جمع شما دانشجویان بسیار نشاط آور بود و اگر خیرخواهانه در کنار یکدیگر فعالیت کنیم می‌توانیم کشور را به جلو ببریم.

 

روحانی در این چهار سال آینده موفق نشود مطالبات سرجای خودش می‌ماند

 

در ادامه صادق زیباکلام گفت: 40 سال است که می‌گوییم که آمریکا جنایتکار است و رژیم شاه در جهت وابسته کردن بود و از 22 بهمن 57 تاکنون علاوه بر اینکه کارخانه‌هایی که شاه تاسیس کرد را تعطیل نکردیم بلکه آنها را گسترش دادیم.

 

این استاد دانشگاه بیان کرد: انقلاب اسلامی برای تحقق اسلام و آزادی بوده است و ما گفتمان ضد آمریکایی قلابی را جایگزین گفتمان آزادی کرده‌ایم.

 

وی ادامه داد: علت اصلی که مردم در سال 57 راهپیمایی کرده و با شاه مخالفت کردند، فقط آزادی بود و اولین خواسته مردم آزادی زندانی سیاسی بود و اکنون ما هیچ چاره‌ای نداریم که نظام جمهوری اسلامی را به ریل اهداف انقلاب اسلامی برگردانیم.

 

زیباکلام خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کند که رای بالای ملت ایران را به نفع خودش مصادره کند اگر در کشوری درصد بالایی از مردم در انتخابات شرکت کنند به این معنی نیست که دموکراسی صد درصد در آن کشور حاکم است و برعکس اگر مشارکت مردم در انتخابات کم باشد به این معنی نیست که دموکراسی در آن کشور حاکم نیست.

 

این استاد دانشگاه گفت: در ایران افرادی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند به این اعتقاد دارند که رایشان هیچ تاثیری ندارد و حکومت هر کاری که دلش بخواهد انجام می‌دهد و معیار دموکراسی این است که آزادی سیاسی وجود داشته باشد.

 

زیبا کلام افزود: یکی از پدیده‌هایی که در این انتخابات افتاد، سقوط اخلاق بود چطور شد که در شب انتخابات متوجه شدند مدرک روحانی قلابی است و یا سند 2030 وجود دارد؟

 

وی بیان کرد: من معتقدم آنچه بعد از خرداد سال 88 اتفاق افتاد باید توسط یک هیات منصفه بررسی شود و آنچه ما تا کنون در مورد این اتفاق شنیدیم فقط صحبت‌های حزب پیروز آن انتخابات است و ما در این هشت سال حتی هشت ثانیه هم به افرادی که در حصر بودند، اجازه صحبت ندادیم.

 

این استاد دانشگاه در پایان با اشاره به عملکرد دولت یازدهم، گفت: روحانی اگر در این چهار سال دولت دوازدهم کاری نتواند بکند، مطالبات مردم دور نمی‌شود و اگر روحانی در این چهار سال آینده موفق نشود زمان هیچ گاه به عقب باز نمی‌گردد ما هیچ گاه از رئیسی عذرخواهی نخواهیم کرد که چرا به او رای ندادیم و او را برنخواهیم گرداند؛ اگر روحانی موفق نشود مطالبات سرجای خودش می‌ماند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار