کد خبر:۶۰۹۴۶۴
عظایی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

آل خلیفه بداند روزی به همان سرنوشت دیکتاتورهای عراق و مصر دچار خواهند شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور کازرون گفت: حکومت آل خلیفه مطمئن باشد که استکبار جهانی و در رأس آنها امریکا و انگلیس روزی آنها را رها کرده و آنها نیز به همان سرنوشت دیکتاتورهای عراق و مصر دچار خواهند شد و مکر الهی دامن آنها را فرا خواهد گرفت.

 

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمدعلی عظایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کازرون در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه حکومت بحرین در اقدامی نابخردانه و فرقه ‌گرایانه بر اساس اتهامات واهی حکم ظالمانه‌ای علیه آیت‌الله شیخ عیسی قاسم از مراجع دینی مسلمانان صادر کرده است، گفت: صدور این حکم و تعرض به محل سکونت شیخ عیسی قاسم که بعد از سفر نامیمون ترامپ به منطقه و چراغ سبز آمریکا، انگلیس و صحنه ‌گردانی حکام سعودی صورت گرفت موجب نگرانی شدید ملت شریف ایران و شیعیان شده است.

 

وی اقدامات کنونی آل خلیفه را نتیجه سفر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به عربستان دانست و بیان داشت: حکم ظالمانه علیه برجسته‌ترین مرجع شیعیان بحرین لکه ننگی بر پیشانی رژیم آل خلیفه است.

 

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کازرون تصریح کرد: به رژیم آل خلیفه هشدار می‌دهد ادامه سیاست‌های ضد دینی در بحرین و بی ‌توجهی به مطالبات مشروع مردم نتایج غیرقابل پیش‌بینی به دنبال خواهد داشت.

 

عطایی ضمن محکوم کردن این هتاکی و جسارت رژیم سفاک و دیکتاتور و خطاب به حکومت آل خلیفه گفت: راه خود را تغییر داده و به قدرت‌های ظاهری دل خوش نکنید و صدای به حق مردم بحرین را بشنوید.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور کازرون تصریح کرد: حکومت آل خلیفه مطمئن باشد که استکبار جهانی و در رأس آنها امریکا و انگلیس روزی آنها را رها کرده و آنها نیز به همان سرنوشت دیکتاتورهای عراق و مصر دچار خواهند شد و مکر الهی دامن آنها را فرا خواهد گرفت؛ پس چه بهتر که تا دیر نشده مسیر خود را تغییر داده و به ندای ملت بحرین گوش فرا دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار