آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۱۹۵
مرادی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

سند آموزشی ۲۰۳۰ مایه تحقیر جامعه نخبگانی است

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سند آموزشی ۲۰۳۰ را مایه تحقیر جامعه نخبگانی و توهین به نظام برنامه‌ریزی کشور دانست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

پیام مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه بارها گفته ایم که تصویب و اجرای سند آموزشی 2030 به ضرر منافع ملی و آینده کشور است، گفت: به جهت وجود نوعی تکبر در میان مسئولان نظام آموزشی، توجهی به حرف های منتقدان در خصوص سند آموزش 2030 نشد و در نهایت شاهد بودیم که رهبر معظم انقلاب در این زمینه ورود کردند و فرمودند که ممکن نیست که چنین سندی امضاء شود.

 

وی با تاکید بر اینکه دولت حق ندارد سندی را به صورت محرمانه به مردم تحمیل کند، افزود: چه معنایی دارد کسانی که با ساختار فرهنگی و ملی ما بیگانه هستند بخواهند برای ما برنامه‌ریزی آموزشی انجام دهند و تمام نخبگان آموزشی هم از این موضوع بی اطلاع باشند.

 

دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سند آموزشی 2030 را مایه تحقیر جامعه نخبگانی و توهین به نظام برنامه ریزی آموزشی کشور دانست و گفت: کسانی که سندی را چشم بسته و در سکوت خبری می پذیرند و می خواهند آن را بر مردم تحمیل کنند؛ نگاهشان این است که ما در کشورمان فاقد توان برنامه ریزی هستیم و نخبه ای هم در کشور نداریم که در این زمینه اظهار نظری کند و این تحقیر کشور است.

 

مرادی با بیان اینکه اگر نقطه اوج خواست ما از نظام آموزشی، تربیت نخبگانی همچون شهید چمران، شهید احمدی روشن، شهید شهریاری و شهید علیمحمدی که هم مدارج عالیه علمی را طی کرده و هم دارای تعهد بوده اند، باشد، به طور قطع با اجرای سند 2030 به این هدف نمی رسیم، بیان داشت: قطعا ما در مقابل هرگونه رفتار شیطنت آمیز در خصوص اجرای سند 2030 می ایستیم و سکوت نمی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار