توسلی دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد سند ۲۰۳۰ گفت: این موضوع چند بعد دارد که قابل توجه است یکی محتوای سند است که بیشترین تعارض را با فرهنگ و دین و قانون ما دارد و بعد دیگر این است که سند چگونه بدون جلب نظر مراجع قانونی و شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرا شده است، مورد دیگر این است که این سند توسط افراد و متخصصین داخل کشور کارشناسی نشده است تا جایی که مراجع اعظام پس از مطالعه سند نسبت به آن مواضع بسیار شدید و جدی داشتهاند.
توسلی شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد نحوه مواجهه با سند۲۰۳۰ گفت: باید در یک حرکت انقلابی این سند را بررسی و بازنگری کند و مفاد آن را به اطلاع مردم ایران برساند چرا که تربیت نسل آینده با اجرای این سند به محاق میرود و خسارات زیادی متوجه مملکت خواهد بود. موضوع درباره سند ۲۰۳۰ از تذکر به دولت گذشته و باید یک حرکت و اقدام اساسی انجام شود چرا که مخاطب این سند چند نسل از آینده سازان ایران هستند.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب در ادامه افزود: رهبری تاکنون دوبار نسبت به این سند موضع داشته اند یکی موضع ایشان نسبت به حذف فرهنگ جهاد و شهادت از کتب درسی بود و یکی هم تذکر مستقیم ایشان به شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد سند۲۰۳۰.
وی گفت: یک مسئله اصلی این است که دولت برای چندمین بار است که قراردادهای محرمانه امضا میکند و این چیزی جز ضرر برای ایران ندارد دولت چون نگاهش در همه زمینهها به خارج است به دنبال حل مشکلات کشور با استفاده از کشورهای غربی است در حالیکه خود ایران سند بالادستی آموزش و پرورش دارد. سند ۲۰۳۰ امضا شده و بصورت مخفیانه در برخی نقاط کشور اجرا شده است.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بناب در پایان تصریح کرد مسئولینی که این سند را امضا کردهاند در ۳۸ سال گذشته انقلاب مسئولیتهای متعددی داشتهاند و امتحان خود را پس دادهاند روی صحبت مردم ایران با شورای عالی انقلاب فرهنگی است که توضیح دهد چه عواقبی در اثر اجرای این سند متوجه نسل و فرهنگ ایران است.