اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
سید مصطفی هاشمی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه مفهوم قاعده نفی سبیل این است که خداوند در قوانین و شریعت اسلام هیچگونه راه نفوذ و تسلط کفار بر مسلمین را باز نگذاشته و راه هر گونه تسلط کافران بر مسلمانان بسته است، گفت: بنابراین سند آموزشی 2030 در تضاد با قاعده نفی سبیل در اسلام است، چون می تواند زمینه ساز نفوذ کفار باشد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با معلمان با سخنانی که در خصوص سند آموزشی 2030 ایراد فرمودند حجت را بر همگان از جمله بر کسانی این سند را در هر سطح و مرحله ای تکذیب می کردند و حالا هم در صحبت های خود در هر مرحله ای که می توانند آن را تکذیب می کنند، تمام کردند، افزود: رئیس جمهور در نشست خبری پس از انتخابات گفتند که از غیبت و تهمت هایی که به من زده اند، می گذرم؛ اما نسبت به موضوع 2030 گذشت نخواهم کرد؛ چرا که به معلمان آموزش و پرورش و دین ما توهین کردند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: سوال ما از رئیس جمهور این است که خودتان بگویید چه کسانی به معلمان و دین ما توهین کردند؟ آیا آنان که سند 2030 را تدوین و امضاء کردند و یا آنان که جزئیات این سند را برای مردم تشریح می کنند؟ آیا آنهایی که سند 2030 را به صورت مخفیانه از سال 94 تاکنون در مدارس ابتدایی و پیش دبستانی اجرایی ساخته اند، توهین کرده اند یا افرادی که می خواهند سندی را که با دین و اسناد بالادستی کشور و قانون اساسی مخالفت دارد، به مردم بشناسانند.
هاشمی اظهار کرد: ما جمعیت دانشجو و تحصیلکرده کشور از کسانیکه که بدون اجازه و مشورت مجلس یا شورای عالی انقلاب فرهنگی سندی را تصویب و ابلاغ کردند آن هم به صورت مخفیانه و کسانی که در این امر سهیم بودند، نمی گذریم؛ چرا که نمی خواهیم کشورمان به دست افرادی بیفتد که سگ آمریکایی ها را از مسلمانان ایرانی برتر می دانند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه در سراسر سند آموزشی 2030 از واژه ها و مفاهیم حقوق بشر، صلح، توسعه، عدالت جنسیتی، منع خشونت، شهروند جهانی و دیگر واژگانی که کشور را متعهد به پذیرش نگاه بین المللی می کند، استفاده شده است، گفت: در حالت عادی این نگاه که ما هم کشوری از بین دیگر کشورهای جهان هستیم، مشکلی وجود ندارد؛ اما مشکل آنجا شروع می شود که کشور ما باید از این واژگان که مفاهیم کلان و مورد تاکید جامعه جهانی و کدخدای جهانی است در متون و محتوای درسی خود استفاد کند و البته اگر هم نخواهیم استفاده کنیم؛ که سند را اجرایی نکرده و نقض پیمان کرده ایم. در بند 7 اساسنامه یونسکو آمده است که یونسکو متولی عملیات سازی، هدایت، نظارت و پیشبرد اجرای چارچوب جهانی است و این صراحتا با اصل 153 قانون اساسی و قاعده نفی سبیل در دین اسلام ناب محمدی مخالفت دارد.
هاشمی اضافه کرد: امروز شاهده حذف کتاب آمادگی دفاعی و حذف برخی دروس در کتاب های درسی هستیم و این یعنی یونسکو حتی می تواند محتوای کتاب های درسی ما را هم تغییر دهد.
وی تصریح کرد: حرف ما این است که اگر ما نمی خواستیم نگاه تئوریک جمهوری اسلامی را به جای تعاریف جاری در نظام بین الملل قرار دهیم، آیا در طول این چهار دهه تحریم و فشار به کشور تحمیل می شد؟ و یا اینکه اگر نمی خواستیم نگاه انقلاب اسلامی را در جهان تثبیت کنیم، پس چرا هزاران شهید در این راه تقدیم کرده و می کنیم؟ اصلا چرا انقلاب کردیم؟ مگر این مفاهیم در زمان شاهنشاهی هم بر کشور ما حاکم نبوده است؟