راه اندازي ستاد نوروزي استقبال ايمن از بهار را ممكن مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۱۴۰
وزير كشور در جمع خبرنگاران:

راه اندازي ستاد نوروزي استقبال ايمن از بهار را ممكن مي‌كند

وزير كشور 25 اسفندماه را آغاز طرح نوروزي استقبال ايمن از بهار عنوان كرد و گفت: اين طرح تا 15 فروردين ادامه دارد كه با راه اندازي آن استقبال ايمني از بهار خواهيم داشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مصطفي محمدنجار عصر امروز در حاشيه گردهمايي استانداران سراسر كشور در وزارت كشور با اشاره به اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها اظهار داشت: اين طرح يكي از مباحث اصلي مطرح شده در اين گردهمايي بود و اميدواريم با اجراي هر چه زودتر آن شاهد اثرات مثبتي در زندگي مردم باشيم.

وزير كشور با بيان اينكه بحث اشتغال و سند اشتغال هر استان از ديگر موضوعات مطرح در اين جلسه بود، تصريح كرد: هر استاني متناسب با امكانات آن منطقه اشتغالي را راه اندازي كند كه در كاهش نرخ بيكاري تاثيرگذار باشد.

وي در ادامه راه اندازي ستاد نوروزي استقبال ايمن از بهار را از 25 اسفندماه عنوان كرد و گفت: اين طرح تا 15 فروردين ادامه دارد كه اميدواريم با راه اندازي آن استقبال ايمني از بهار داشته باشيم.

محمدنجار گفت: با اجراي اين طرح، مسافرت هاي جاده‌اي ايمن‌تر خواهد شد و شاهد كاهش تصادفات و تلفات جاده‌اي خواهيم بود.

وزير كشور ابراز داشت: وقتي در هر استاني مسافران نوروزي، اسكان بهتري داشته باشند و خدمات مناسب‌تري به آنها ارائه شود، مطمنا در سفرهاي بعدي، يكي از اولويت مقصد سفرشان آن استان خواهد بود.

وي تصريح كرد: از جمله بخش‌هاي ستاد نوروزي استقبال ايمن از بهار تنظيم بازار و نظارت بر قيمت كالاها است كه با توجه فرارسيدن ايام نوروز و فصل خريد، نظارت بر قيمت‌ كالاها ضرورت مي‌يابد.

وزير كشور در ادامه افزود: همچنين در اين جلسه ستاد خشكسالي كشور با انتخاب دو استاندار يزد و خوزستان تشكيل شد كه اين ستاد با همكاري وزراي بازرگاني و كشاورزي سعي خواهند اثرات زيانبار خشكسالي را كاهش دهند.

محمدنجار خاطرنشان كرد: در اثناي اين جلسه رئيس جمهوري حضور يافت و توجه هر بيشتر استانداران به مسكن، اشتغال، كشاورزي و صنعت و مباحث فرهنگي را تاكيد كرد.

وي در ادامه افزود: با توجه به بودجه فرهنگي خوبي كه دولت به مجلس پيشنهاد داده، در صورت تصويب اين بودجه، شاهد اقدامات موثري در مقوله فرهنگي خواهيم بود.

وزير كشور خاطرنشان كرد: در اين جلسه همچنين در بحث اشتغال، وزير كار و معاون اول رئيس جمهوري مباحثي را در خصوص اشتغالزايي و كاهش نرخ بيكاري مطرح كردند./انتهاي پيام/
 

پربازدیدترین آخرین اخبار