آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۱۹۹۷

مسئولان اماراتی کودک شیرخوار را از مادر قطری خود جدا کردند

کمیته ملی حقوق بشر در قطر امروز پنجشنبه گزارش داد که مسئولان اماراتی به یک زن قطری اجازه ندادند که هنگام خروج از امارات، کودک شیرخوار خود را به همراه ببرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از شبکه تلویزیونی السومریه نیوز، علی بن صمیخ المری رئیس کمیته ملی حقوق بشر قطر گفت: یک زن قطری که با مردی اماراتی ازدواج کرده است، در تماس با این کمیته گفت که مسئولان اماراتی به وی اجازه ترک امارات به سمت قطر را داده‌اند اما کودک شیرخواره اش را از وی جدا کرده اند.

 

به گفته المری، این زن افزود: مسئولان اماراتی گفته اند که چون پدر این کودک اماراتی است و این کودک شناسنامه اماراتی دارد لذا نباید همراه من کشور را ترک کند.

 

وی تصریح کرد: موارد زیادی هست که به دانشجویان قطری در دانشگاه‌های امارات و عربستان و بحرین نیز اجازه ادامه تحصیل داده نشده و از آنها خواسته شده است تا فورا خاک این کشورها را ترک کنند.

 

امارات، عربستان، مصر، بحرین و برخی دیگر از کشورهای عربی روز دوشنبه روابط دیپلماتیک با قطر را بعد از دو هفته کشمکش رسانه‌ای، قطع کرد.

 

این کشورها قطر را به حمایت از تروریسم و دخالت در امور داخلی خود متهم کردند.

 

در مقابل، قطر نیز گفت که این کشورها خواهان اعمال قیمومیت بر قطر هستند اما این کشور مستقل است و از کسی دستور نمی گیرد.

 

درپی تشدید تنش ها و بسته شدن حریم هوایی و دریایی و زمینی این کشورها با قطر، امیر کویت برای میانجیگری وارد عمل شد که این میانجیگری تاکنون به نتیجه نرسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار