کد خبر:۶۱۲۴۸۰

فصل جدید پویانمایی پهلوانان از امروز در شبکه نهال

فصل جدید مجموعه پویانمایی پهلوانان از امروز در شبکه نهال پخش می گردد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فصل سه مجموعه پویانمایی پهلوانان برای اولین بار در شبکه نهال تقدیم کودکان ایرانی می گردد.

 

گفتنی است پهلوانان انیمیشن ایرانی تولید شده در مرکز صباست که به کارگردانی سیاوش زرین آبادی و با تکنیک دوبعدی در دو فصل و هرفصل در سیزده قسمت سی و پنج دقیقه ای تولید شده است و هم اکنون فصل سوم آن نیز در سیزده قسمت سی و پنج دقیقه ای برای اولین بار در شبکه نهال پخش می گردد.

 

در این پویانمایی پر طرفدار ایرانی پهلوان پوریای ولی، با تیزهوشی و همکاری شاگردانش: پهلوان یاور، پهلوان صفی و پهلوان مفرد، در مقابل مکر و حیلۀ اسکندرخان، داروغۀ طماع، حریص و جاه‌طلب شهر، ایستادگی و مبارزه می‌کند.

 

داستان این مجموعه در شهر خوارزم، از شهرهای خراسان قدیم، در قرن هشتم هجری قمری می‌گذرد.

 

کودکان ایرانی می توانند مجموعه پهلوانان را از امروز همه روزه راس ساعت نوزده و سی دقیقه در شبکه نهال دنبال کنند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار