کد خبر:۶۱۴۰۷۰
دانشجویان معترض به وام دکتری خطاب به نمایندگان مجلس:

اگر منابع مالی نیست؛ چرا به دانشجویان دکتری وزارت بهداشت حقوق پرداخت می‌شود!

دانشجویان معترض به وام دکتری در نامه‌ای به نمایندگان مجلس اعلام کردند: اگر منابع مالی محدود است؛ چرا باید به دانشجویان دکتری زیر مجموعه وزارت بهداشت حقوق میلیونی و به دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم وام پرداخت شود؟

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان معترض به وام دکتری در نامه‌ای‌ به نمایندگان مجلس، خواستار رسیدگی به وضعیت دانشجویان دکتری شدند؛ که متن نامه به شرح زیر است:

 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انَّ النّاسَ يَستَغنونَ اِذا عُدِلَ بَينَهُم وَ تُنزِلُ السَّماءُ رِزقَها وَ تُخرِجُ الارضُ بَرَكَتَها بِاِذنِ اللّه‏ِ تَعالى ؛

اگر در ميان مردم عدالت برقرار شود، همه بى‏ نياز می‌شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزى خود را فرو می‌فرستد و زمين بركت خويش را بيرون می‌ریزد.  

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

سلام‌علیکم

با عنایت به این که مسئولین محترم  دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی کشور عزیزمان ایران، همیشه در پی برقراری عدالت بین همه افراد جامعه  و حل مشکلات آن‌ها بوده و هستند؛ دانشجویان دکتری تصمیم به پیگیری مطالبات از طریق نمایندگان خود  در مجلس را دارند.

 

  بر کسی پوشیده نیست تحقیق و پژوهش در کشور شغل دانشجوی دکتری است و متعهد است به صورت تمام‌وقت در دانشگاه حضور داشته و  به تحقق این امر بپردازد. همان‌طور که مستحضر هستید تمام دانشجویان دکتری در مجامع علمی دنیا و دانشجویان دکتری زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي کشور به دلیل حضور تمام وقت در دانشگاه و انجام تحقیقات، حقوق دریافت می‌کنند.

 

دانشجوی دکتری از نظر سنی و خانوادگی در مقطعی قرار دارد که نیاز به استقلال مالی داشته؛ لیکن با توجه به این که تعهد تمام وقت برای تحقیق و پژوهش در دانشگاه متبوع را دارد، عموما فرصت کار در خارج از دانشگاه برای وی فراهم نمی باشد. مواردی از قبیل عدم علاقه به انجام تحقیقات، انجام پایان نامه های با محوریت مقاله، بازده پایین دانشگاه در کمک به حل مشکلات جامعه، بالارفتن سن ازدواج و یا عدم رغبت به ازدواج و تشکیل خانواده در بین تحصیل کرده ها نیز از پیامدهای این امر می باشد.

 

متأسفانه مسئولین مربوطه به جای ارائه پاسخ صریح به مطالبات دانشجویان دکتری، بهانه هایی همچون محدودیت منابع مالی را بیان کرده و در ادامه عنوان می کنند از وام استقبال شده است؛ در صورتی که همه دانشجویان خواهان حقوق هستند و از روی ناچاری و شرایط نامناسب رفاهی برای دریافت وام که هزینه آینده شان است اقدام کرده اند. لازم به ذکر است در سال های گذشته به دانشجویان دکتری وزارت علوم پژوهانه بلا عوض پرداخت شده است.

 

بی عدالتی بین دانشجویان دکتری با ذکر محدودیت منابع مالی و عدم سابقه پرداخت حقوق به دانشجویان دکتری وزارت علوم، شایسته نیست. اگر منابع مالی محدود است؛ چرا باید به دانشجویان دکتری زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حقوق میلیونی  و به دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم تحقیقات و فناوری وام پرداخت شود. با شرایط موجود حاکم بر دانشجویان دکتری وزارت علوم، انصراف از تحصیل بهتر از ادامه دادن و اتلاف وقت خود و سرمایه های ملی است. لذا دانشجویان دکتری تخصصی زیرمجموعه وزارت علوم بر خود لازم دانستند، قبل از تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی؛ درخواست پیگیری حقوق ضایع شده خود را رسما از شما نمایندگان مطالبه کنند.  


با توجه به نقش نمایندگان در قانون گذاری امیدوار هستیم، اقدامات لازم برای حل مشکلات مذکور انجام و نتیجه اطلاع رسانی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۵
این قضیه ناعدالتی فاحش بین دانشجویان زیر مجموعه وزارت بهداشت و وزارت علوم بسیار مساله مهمی است کاش یک مطالبه عمومی شکل بگیرد که این ناعدالتی رفع شود
1
1
یوسف
Iran, Islamic Republic of
۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴
با توجه به نقش نمایندگان در قانون گذاری امیدوار هستیم،!!!
امیدوار نباشید!!؟؟؟ ازین مجلسی که ما می بینیم آبی گرم نمیشه!!!!!!!!!؟؟
0
0
پذیرفته شده دکترا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
من که نیامده قصد انصراف دارم, از مصاحبه دکترای آزاد قبول شدم با وجودیکه خودم هم شاغل هستم و بسیار علاقمند و مستعد به ادامه تحصیل .... اما از عهده شهریه و مخارج آن برنمیایم و ناچارا باید پا پس بکشم ,
من بعنوان دانشجوی دکترا , باید حمایت مالی شوم تا بدون دغدغه فکری و معیشتی به تحصیل و به زندگیم ادامه دهم , نمیشه که هم بفکر تامین شهریه دانشگاه باشم و هم درس بخوانم , یک دانشجوی دکترا باید تمام حواسش به تحصیل و تحقیق و پژوهش باشد چرا که تحصیل در مقطع دکتری آنقدر سخت هست که سپری کردن آن, واقعا نیاز به تمرکز و آرامش فکری دارد,
حالا اگر شهریه ای هم قراره پرداخت کنیم باید به اندازه و منصفانه باشد و بالاتر از حد معیار نباشد
با شهریه بالا فقط پولدارها میتوانند ادامه تحصیل بدهندحالا چه شایسته باشند و چه نباشند
منی که از قشر متوسط جامعه میباشم همش باید نظاره گر باشم تا استعداد و علاقه ام به مرور از بین بروود
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار