آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۴۱۹۴
رضا سراج:

شلیک موشک‌های بالستیک سپاه، شلیک به ادراک و دستگاه محاسباتی در کاخ سفید بود

شلیک‌های سپاه، تنها هدف قرار دادن تکفیری‌ها در دیرالزور، پایتخت دوم داعش، نبود؛ بلکه شلیک پیش‌دستانه به نقاط استراتژیک در ادراک و دستگاه محاسباتی بازیگران مختلف بود. در وهله‌ی اول، شلیک موشک‌های بالستیک نقطه زن سپاه، شلیک به ادراک و دستگاه محاسباتی در کاخ سفید بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رضا سراج در کانال تلگرامی خود نوشت:

 

موشک‌های نقطه‌زن، کدام نقاط را زدند؟

 

سپاه با شلیک موشک‌های بالستیک نقطه زن، کدام نقاط استراتژیک را هدف قرار داد؟ عملیات موشکی سپاه، حاوی چه پیام‌های راهبردی است؟

 

سپاه با اقتدار و هوشمندی استراتژیک، موشک‌های بالستیک نقطه زن با قابلیت رادارگریزی و پرتاپ از سکوهای متحرک را شلیک کرد تا با سیلی محکم، هم انتقام خون شهدای مظلوم ترور را از تکفیری‌های دست‌ آموز بگیرد و هم عزت و غرور ملی را تقویت کند. اما این شلیک‌ها، تنها هدف قرار دادن تکفیری‌ها در دیرالزور، پایتخت دوم داعش، نبود؛ بلکه شلیک پیش‌دستانه به نقاط استراتژیک در ادراک و دستگاه محاسباتی بازیگران مختلف بود. در وهله‌ی اول، شلیک موشک‌های بالستیک نقطه زن سپاه، شلیک به ادراک و دستگاه محاسباتی در کاخ سفید بود؛ آنجایی که یانکی‌ها در صدد هستند تا با تحریم و فشار از بیرون و ناامنی و بی‌ثباتی از درون، دوگانگی در نظام ایجاد کرده و با دو قطبی سازی و شکاف ملی، چرخ‌های برنامه موشکی ایران را همانند برنامه هسته‌ای از کار بیاندازند. از طرف دیگر اقدام هوشمندانه سپاه، پیام و هشداری قاطع به سران قبیله آل سعود و متحدان استیجاری ریاض بود تا بیش از این با دم شیر بازی نکنند و در برنامه آمریکایی-اسرائیلی، به دنبال ناامنی در ایران نباشند.

 

عملیات تحسین برانگیز موشکی سپاه، بازدارندگی در برابر برجامیزه کردن جامعه بود. این عملیات به ملت ایران نشان داد که برنامه موشکی، ماجراجویی انقلابی‌ها نیست؛ بلکه ابزاری استراتژیک، برای دفاع از تمامیت ارضی، حفظ امنیت، شرف و نوامیس است که نباید به میز مذاکره منتقل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار