اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
ابوالحسن حسین زاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص عملیات برون مرزی موشکی سپاه به مواضع داعش در دیرالزور سوریه، گفت: دکترین این عملیات مبتنی بر بازدارندگی، تهدید در برابر تهدید و اقدام و عمل در برابر تهدیدات است.
وی افزود: این عملیات واکنش نرم در برابر رفتارهای ضد ایرانی و همچنین نمایشی از اقتدار ایران نیز بود که کشورهای منطقه در محاسبات خود این اقتدار کشور را مدنظر خود قرار دهند.
جانشین سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در خصوص واکنش جریانهای مختلف به عملیات سپاه به مواضع داعش در سوریه، خاطرنشان کرد: در درون جامعه در زمینه نمایش اقتدار ایران اختلافاتی وجود دارد که نمونه بارز آن مناظرات ریاست جمهوری بود.
حسینزاده خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در سخنان خود در این مناظرات نشان داد که نظر مثبتی در خصوص نمایش اقتدار ایران نداشت، اما امروز موقعی که ایسناگرام و توییتر مدیران دولتی را بررسی میکنیم، میببینیم که آنان از این اقدام حمایت میکنند.
وی تصریح کرد: این عملیات سپاه در جاهایی مانند شورای عالی امنیت ملی تصمیمگیری شده و سپاه مجری آن بوده است، بنابراین اختلاف نظری در خصوص این عملیات بین جریانهای سیاسی نیست.
جانشین سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی با تاکید بر اینکه این عملیات در کشورهای منطقه و آمریکا و اسرائیل تاثیرگذار خواهد بود، گفت: هدف ایران از این عملیات گوشزد به کشورهایی مانند اسرائیل، آمریکا، داعش و گروههای تکفیری و عوامل عربی آنها از جمله عربستان بوده که در ماههای اخیر رجزخوانی برای ایران داشتند و پیمان تسلیحاتی در جهت تهدید ایران بستند.
حسینزاده بیان کرد: بعد از عملیات تروریستی، این عملیات واکنشی هشدار دهنده برای دشمنان است.
وی ضمن بیان این نکته که دشمن در سیاست خود علیه ایران هوشمندانه عمل میکند و اکنون دو موضع تهدید و تحریم را هم زمان علیه کشور ما در پیش گرفتهاند، گفت: ایران زمانی به لحاظ بینالمللی مورد تهدید بسیاری قرار میگیرد که اقتدار خود را به نمایش نگذارد؛ اما موقعی که اقتدار خود را بیشتر به نمایش میگذارد، تحریمها کمتر است.
وی با تاکید بر اینکه در دوران دفاع مقدس در حوزه نظامی متکی به خود بودهایم، خاطرنشان کرد: اکنون در زمینه نظامی خودکفا شدهایم، به این دلیل تحریمها در این خصوص تاثیری بر کشور ندارد پس باید خود اتکا و خودباور باشیم.