به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه المیادین، «الون بن دافید» خبرنگار امور نظامی در شبکه ده اسرائیل گفت: «چند سال است ما در مؤسسه امنیتی با نگرانی مسأله دقت و پیشرفت موشکهای ایرانی را دنبال می کنیم. موشک ذوالفقار نمی تواند از ایران به اسرائیل برسد و تاکنون به دست حزب الله نرسیده است. اما ما پیشتر تجربه داریم موشکی که در اولین نبرد (مانور نظامی) ایران مورد استفاده قرار گرفت در جنگ ششم با (حزب الله) لبنان در اختیار این گروه قرار داشت. موضوع نگران کننده در مورد این موشک این است که فقط منطقه وزارت امنیت اسرائیل را تهدید نمی کند بلکه ممکن است با دقت ساختمان ستاد مشترک ارتش یا هر نقطه راهبردی دیگری را در اسرائیل هدف قرار دهد».
به گزارش المیادین، «اور هیلر» دیگر کارشناس اسرائیلی گفت: «اگر ایرانی ها این موشکها را که با دقت فقط ده ها متر به اهداف خود اصابت می کنند به حزب الله برسانند داستان متفاوت خواهد بود. بنابراین اسرائیل و مؤسسه امنیتی این کشور عملیات پرتاپ این موشکها و کیفیت برخورد به اهداف آن را بررسی می کنند».
«ایال بن روئوین» عضو پارلمان اسرائیل و فرمانده شاخه نظامی شمالی در زمان حمله ماه ژوییه سال 2006 در مقاله ای نوشت: حادثه پرتاب موشکهای ایرانی، نشان دهنده قدرت فن آوری تسلیحات دقیق ایرانی است. در مورد این فرضیه که حزب الله هم ممکن است چنین پرتاپی را به سوی اسرائیل امتحان کند، ناظران بر این باورند نیازی نیست که چنین تسلیحاتی به حزب الله انتقال داده شود، چرا که حزب الله خود دارای موشکهایی است که برد طولانی تری دارند و می توانند هر نقطه در اسرائیل را هدف قرار دهند. به علاوه حزب الله دارای موشکهای دوربرد زلزال سه است که افزایش دقت آن نیز امکان پذیر است.