به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سازمان بسیج حقوقدانان تهران بزرگ در بیانیه ای اعلام کرد: اگر حادثه هفت تیر ۶۰ ملت را به اتحاد علیه «ترور اصغر» رساند، سالگرد بزرگداشتش ملت را به اتحاد علیه «ترور اکبر» رسانده است.
متن بیانبه به شرح زیر است:
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ﴿آل عمران،۱۶۹﴾[1]
فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ ﴿ آل عمران ،۱۷۰﴾[2]
«ملتی که برای اقامه عدل اسلامی و اجرای احکام قرآن مجید و کوتاه کردن دست جنایتکاران ابر قدرت و زیستن با استقلال و آزادی قیام کرده، خود را برای شهادت و شهید دادن آماده نموده است و به خود باکی راه نمی دهد که دست جنایت ابرقدرتها از آستین مشتی جنایتکار حرفه ای بیرون آید و بهترین فرزندان راستین او را به شهادت رساند»
«مگر دشمن های فضیلت می توانند جز این خرقه خاکی را از دوستان خدا و عاشقان حقیقت بگیرند؟ بگذار این ددمنشان که جز به " من" و " ما" های خود نمی اندیشند و " یأکلون کما تأکل الانعام"؛ عاشقان راه حق را از بند طبیعت رهانده و به فضای آزاد جوار معشوق برسانند»
«ننگتان باد تفاله های شیطان، و عارتان باد ای خود فروختگان به جنایتکاران بین المللی که در سوراخ ها خزیده و در مقابل ملتی که در برابر ابر قدرت ها برخاسته است، به خرابکاری های جاهلانه می پردازید. نمی دانید که در قاموس «شهادت» واژه «وحشت» نیست».نمی دانید شهادت «بشارت میدهد که در این راه نه بیم هست، نه اندوه؛ هرچه هست بهجت، ابتهاج، نشاط، روحیّه و امید است».
حادثهى هفتم تير 60 تجلی همین بشارت است تجلی که در «انقلاب و نظام جمهورى اسلامى سرنوشتساز بود»؛ سرنوشتی که با 72 لاله کربلایی که خود را «وقف خدمت به اسلام و مسلمین کرده بودند، برادران بسیار متعهدی که " اشداء علی الکفار رحماء بینهم" بودند و برای ملت مظلوم و نـهادهای انقلابی سدی استوار و شجره ای ثمـربخش به شـمار می رفتند»، حادثه ساز شد؛ حادثه که افشاگر «واقعيت پليد منافقين»، دشمنان اصلى اسلام و حامیانشان استكبار و صهيونيستها بود؛ حادثه ی که «مسیر انقلاب را در یک مسیرِ واقعی قرار داد»؛ حادثه ی که جز پیروزی معنای در دل نداشت.
هفت تیر 60 شهید والا مقام شهید بهشتی که جزو «نوادر زمان» بود را از میان ما برد، شهیدی که «نظیر او را انسان در نسلهای پیاپی کمتر پیدا میکند». ایشان و هم مسلکانش با رفتنشان کربلای 61 را تداعی میکند رفتنی که برکات آثارش «انقلاب را نجات داد»؛ «در طول تاریخ ۱۴۰۰ساله، ملت مسلمان هنوز مدیون خون شهیدان کربلا» و انقلاب کبیر 57 مدیون خون چنین شهیدانی؛ این هزینه انجام گرفت امّا «اسلام» ماند، «قرآن» ماند، «جریان اصیل ایمانی و انقلابی در جامعه» سریان، «نشاط و ابتهاج معنوی در مردم» احیا، «قدرت و قوت و رسوخ انقلاب در اعماق جامعه» عیان، قدرتهای استکباری مدعی حقوق بشر» افشا گشت.و این بود معنای «وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ».
در انقلاب کبیر امام امت (ره) بهشتی رفت اما روزی به نامش تزیّن یافت که غیر از او کسی لایق چنین عنوانی نبود روز« قوه قضائیه»؛ روزی که برای جامعه تربیتی قضاوت، این مفهوم را تداعی میکند که «خروجی قوه قضا باید بهشتی ها باشند».
اگر حادثه ی هفت تیر 60 ملت را به اتحاد علیه «ترور اصغر» رساند، سالگرد بزرگداشتش ملت را به اتحاد علیه «ترور اکبر» رسانده است. «ترور اکبر» است، که از درون چُنان موریانه ی ویرانگری خواهد کرد، اگر «ترور اصغر» ترور هزاران هزارن انسان وارسته و بی گناه است، «ترور اکبر» ویران کردن ستون های اعتقادی مردم؛ اگر «ترور اصغر» 8 سال نبرد حق باطل است، «ترور اکبر» تسامح در برابر وابستگان به زر و زور و تزویر است؛ اگر «ترور اصغر» حادثه 17خرداد مجلس است و «ترقه بازی»، «ترور اکبر» تسامح جانشیان عدل علی(ع) در برابر فساد وابستگان به مسئولین اجرایی است؛ اگر «ترور اصغر» 17 خرداد مرقد امام(ره) است و «باز ی با ترقه»،«ترور اکبر» تحریف امام(ره) است و هیهات من الترور...
از همین رو امروز بسیج حقوقدانان تهران بزرگ ضمن تبریک و تسلیت سالگرد حادثه هفتم تیر 60 اموری چند را به همین مناسبت متذکر می شود:
«ملت ایران با اعتماد به قدرت لایزال قادر متعال همچون دریایی مواج به پیش می رود و در مقابل ابرقدرت ها و تفاله های آنان با صفی مرصوص ایستاده است و شما درماندگان عاجز را که در سوراخ ها خزیده اید و نفس های آخر را می کشید به جهنم می فرستد و خداوند بزرگ پشت و پناه این کشور و ملت است».
قوه قضائیه به عنوان «نهاد پاسدار حقوق مردم» با سرلوحه قراردادن منویات امامین انقلاب، قانون اساسی، سند چشمانداز توسعه کشور و برنامههای توسعهای، مسئولیت مهم و حساسی را در تحقق عدالت و آرمانهای انقلاب اسلامی عهدهدار است. ریاست قوه قضائیه با تلاشها و مدیریت جهادی خود و همکارانشان در دستگاه قضائی پیشرفتهای قابلتوجهی در این خصوص داشتهاند که در دل دوستان امید و در دل دشمان کینه را به وجود اورده لذا ایستادگی در مقابل این هجمه ها مسئولیت این ارگان را مضاعف می کند.
آنچه وظیفه قوه قضاء نسب به تحقق «دولت اسلامی» یکی از مراحل «زنجیره منطقی انقلاب»؛ «کادرسازی و پرورش نیروی تراز انقلاب اسلامی»، تبین «ساختار قضایی»، «محتوای دینی» و «قانون مدون اسلامی» لازم جهت شکل گیری دولت اسلامی است؛ امید است در سیر مدیریتی ریاست دستگاه قضا تلاش جهادی مضاعفی همچون گذشته در این راستا انجام گیرد.
دستگاه محترم قضا عدل علوی و صلابت حیدری را در مواجهه با «ترور های اکبر» هچون گذشته با اطمینان خاطر ادامه دهد که آنچه سرآغاز نفوذ در تفکر انقلابی مردم است عدم برخورد صریح دستگاه قضا با فاسدان زر و زور وتزویر است.
بسیج حقوقدانان تهران بزرگ جهت نیل به موارد فوق و بالاخص دو هدف والای «کار آمدی» و «سلامت» آن قوه محترم اعلام امادگی کرده و حمایت بی دریغ این تشکیلات انقلابی در جهت نیل به اهداف آن مرجع صالح را اعلام می دارد.
در پایان ضمن تجدید میثاق به مناسبت این روز عزیز با شهدای انقلاب و بالاخص شهدای هفتم تیر رحمت خدا و درود بـى پایان ملت را بر شهداى انقلاب از پانزده خرداد 42 تا 17خرداد 96 امان دانسته و سلام و تحیت خود را بـر مظلومان جهان و مظلـومان ایران در طول تاریخ بیان می دارد.
و سلام علی من اتبع الهدی
سازمان بسیج حقوقدانان تهران بزرگ
[1] . هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده اند مرده مپندار بلكه زنده اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى شوند
[2] به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است شادمانند و براى كسانى كه از پى ايشانند و هنوز به آنان نپيوسته اند شادى مى كنند كه نه بيمى بر ايشان است و نه اندوهگين مى شوند