آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۵۹۸۹

سرنوشت پخش کلاه قرمزی مشخص شد

سری جدید «کلاه قرمزی» تابستان امسال به جای پخش از تلویزیون، توسط موسسه تصویرگستر پاسارگاد در شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،به نقل از روابط عمومی موسسه تصویرگسترپاسارگاد، سری جدید «کلاه قرمزی» که برای نوروز 96 تولید و به دلیل مشکلات مالی تلویزیون، از کنداکتور پخش کنار گذاشته شد، در شبکه نمایش خانگی و سایت لوتوس پلی عرضه می‌شود.

 

موسسه تصویرگستر پاسارگاد عرضه «کلاه قرمزی» را به عنوان یک اتفاق ویژه برای فصل تابستان درنظر گرفته است.

 

این مجموعه پرمخاطب از طریق لوح فشرده در شبکه نمایش خانگی و پخش آنلاین از سایت Lotusplay.ir به صورت هفتگی به نمایش در خواهد آمد.

 

زمان قطعی عرضه سری جدید «کلاه قرمزی» در روزهای آینده از طریق رسانه ها و کانال رسمی تلگرامی به آدرس https://telegram.me/Kolaahghermezi96 اعلام خواهد شد.

 

نوروز 96 به دلیل اینکه صداو سیما با تهیه‌کنندگان مجموعه «کلاه قرمزی» به توافق نرسید،چند روز پیش از پخش، از جدول پخش نوروزی کنار گذاشته شد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار