کد خبر:۶۱۶۲۶۲
در دیدار ربیعی با وزرای اقتصاد و کار و بازنشستگی کرواسی؛

۲۰۰ شرکت کرواسی برای توسعه مناسبات با ایران اعلام آمادگی کردند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست مشترک با خانم دکتر مارتینا دالیچ معاون و نخست وزیر و وزیر اقتصاد کراووسی و اقای مارکو پاویچ وزیر کار و امور بازنشستگان کرواسی راههای گسترش همکاریها را مورد بحث و بررسی قرار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی در این دیدار با اشاره به زمینه‌های تاریخی همکاری دو کشور گفت‌: ‌ما همواره در کنار کرواسی بوده‌ایم‌. ما بعد از سالها از تحریم خارج شده‌ایم  و امروزه تجارت به وسیله‌ای برای صلح و دوستی و گسترش فرهنگ و ارتباطات  میان کشورها تبدیل شده است‌.

 

وی با تأکید بر اینکه ما به دنبال افزایش مناسبات سیاسی‌، اقتصادی و اجتماعی هستیم خاطر‌نشان کرد‌: در مذاکرات روسای جمهور دو کشور بر تحکیم روابط و توسعه آن در همه ابعاد و زمینه‌ها تاکید شده است و امروز نیز نشستهای تخصصی مدیران هلدینگ‌ها و شرکت‌ها در ادامه همین سیاستهاست‌.

 

‌در این دیدار  بیش از 200 شرکت کرواسی‌ نیز با ابراز علاقه از توسعه روابط‌،  آمادگی خود‌ برای شروع همکاری در زمینه فولاد و خرید فولاد از ایران‌، تبادل تجارب در زمینه اشتغال و افزایش حجم سرمایه‌گذاری در زمینه‌های پتروشیمی‌، کشتیرانی و کشتی‌سازی‌، برق‌، لوکوموتیو و ...  را اعلام کرد.

 

بر پایه این گزارش فراهم ساختن  زمینه‌های لازم برای اجرای زمینه‌های مورد توافق از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست به بحث گذاشته شد‌.  

 

این گزارش می‌افزاید: افزایش سطح همکاری در  ١٦ صنعت  از جمله  انتقال نفت و گاز ایران از طریق کرواسی به اروپا ،تاکید بر افزایش همکاری و حجم مبادلات با توجه به تجارب دو کشور در زمینه‌های مختلف مثل  مناسبات بانکی و مالی، نفت و گاز و پتروشیمی، فولاد، تولید برق، حمل و نقل دریائی و هوایی و ریلی و جاده‌ای، گردشگری ،سیمان و کانی و غیر فلزی، Ict، صنایع غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی، صنعت درمان و خدمات پزشکی، بیمه‌، بانک و بازار سرمایه، صنعت ساختمان ،معدن، دخانیات ، صنعت چاپ و کاغذ، صنایع فلزی، از دیگر موضوعاتی بود که طرفین برآن تاکید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار