آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۷۳۴۸
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش:

بنیاد برکت و آموزش و پرورش برای حل وضعیت بهداشتی مدارس ۴ استان محروم کشور همکاری خواهند کرد

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: وضع آب آشامیدنی و سرویس‌های بهداشتی در مدارس ۴ استان محروم کشور ناگوار است و آموزش و پرورش با همکار بنیاد برکت می‌تواند آن را کاملاً حل کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در ششمین نشست شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص‌های آموزشی و پرورشی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور که به میزبانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برگزار شد، اظهار داشت: وضعیت سرانه فضای ورزشی در چهار استان سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و جنوب کرمان بسیار نامناسب است.

 

وی افزود: از محل 27 صدم درصد ارزش افزوده اعتباراتی برای زدودن محرومیت فضای ورزشی از این مناطق در نظر گرفته شده است که امیدوار هستیم دریافت اعتبارات در سازمان مدیریت حل شود و به مجلس نکشد.

 

حمیدی با بیان اینکه در مناطق محروم متولی نگهداری از فضاها نداریم گفت: شرایط بهداشتی دانش‌آموزان در این 4 استان هم نامناسب است و تلاش کرده‌ایم با اجرای طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین دی در این مناطق به رشد سلامت دانش‌آموزان کمک کنیم.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: نرخ نفوذ المپیادهای ورزشی را تا مدارس عشایری و روستایی گسترش دادیم و این مسئله زمینه فعالیت بیشتر جسمی دانش آموزان را فراهم کرده است.

 

وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم فضاهای ورزشی نیمه تمام را در این استان‌ها کامل کنیم.

 

حمیدی وضع آب آشامیدنی و سرویس‌های بهداشتی در مدارس این 4 استان را ناگوار توصیف کرد و گفت: اگر بنیاد برکت تأمین آب آشامیدنی و سرویس‌های بهداشتی 3 استان را تقبل کند آموزش و پرورش استان چهارم را انجام خواهد داد تا این مشکل به صفر برسد.

 

حمیدی اجرای طرح نماد را از دیگر برنامه‌های معاونت متبوع خود در این استان‌ها دانست و ابراز داشت: پروژه ملی نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) برای غربالگری اجتماعی در این استان‌ها اجرا می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار