آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۷۳۹۶
کاظمی:

مجلس به پرونده دکتری رئیس‌جمهور و مدرک دانشگاهی برادرش ورود کند

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از کم‌کاری نهادهای مسئول همچون مجلس در رسیدگی به پرونده پایان‌نامه رئیس‌جمهور و مدرک دانشگاهی برادرش انتقاد کرد.

کاظمی، جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد تخلف علمی در پایان‌نامه روحانی گفت: خبرها حاکی از آن است که سرقت علمی در پایان‌نامه حسن روحانی محرز است. این تقلب از کتب شهید مطهری و حجت الاسلام کلانتری ثابت شده است. امروز هم استادی از تانزانیا مدعی شده است که ۲۰۰ کلمه از پایان‌نامه روحانی متعلق به وی است و درخواست حق السکوت ۵۷ میلیارد تومانی کرده است. 

 

وی افزود: در مورد برادر رئیس جمهور هم شاهدیم که  مجلس اعلام کرده است که فریدون بدون کنکور و معدل لازم به دانشگاه شهید بهشتی وارد شده است؛ ولی تاکنون دولت و یا حسین فریدون این قضیه را تکذیب نکرده‌اند و نسبت به آن واکنشی نشان نداده‌اند.

 

 جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: روحانی در ابتدای دولت یازدهم می‌گفت قرار نیست در این دولت فامیل‌بازی کنیم و پسر عمه و پسر خاله نداریم؛ اما برادرش را که دچار مشکل مدرک دانشگاهی است، در منصب‌های کشوری قرار می‌دهد و حتی بالاتر از آن حسین فریدون را پای ثابت مذاکرات ژنو و لوزان می‌بینیم؛ به طوری که در همه جلسات مذاکره در کنار دست ظریف حضور دارد.

 

کاظمی خاطرنشان کرد: همچنین بسیاری از عزل و نصب‌ها در دولت یازدهم به پیشنهاد حسین فریدون انجام می‌شود؛ مانند نصب صفدر حسینی که بعدا اختلاس بزرگ ۸۰۰۰ میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان را به بار آورد. در این بین کسی نیست نقش حسین فریدون در دولت را توضیح دهد. بسیاری از اتهامات علیه فریدون توسط قوه قضائیه ثابت شده است اما واکنشی از سوی مجلس و دولت نمی‌بینیم.

 

وی با بیان اینکه حداقل واکنش پیگیری این مورد توسط نمایندگان مجلس مجازات خاطی است، گفت:  چگونه در یک کشور اسلامی فردی با دروغ مدرک دانشگاهی مدت‌ها در مسئولیت‌های آنچنانی باقی می‌ماند؟ این با رفتار حضرت علی (ع) بسیار فاصله دارد. برادر امام علی (ع) از ایشان درخواست سهمیه بیت المال ماه بعد زودتر از موعد داشت؛ اما حضرت با او برخورد تندی داشت و آهن تفتیده را در کف او قرار داد. دولت روحانی با فامیل‌بازی هزینه‌های زیادی برای کشور درست کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار