کد خبر:۶۰۹۷۴۰
رفعتی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
تاخیر در بررسی صحت رساله رئیسجمهور نظام را متحمل هزینه میکند
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه گفت: تاخیر در بررسی صحت رساله دکترای رئیس جمهور نظام را متحمل هزینههای بیشتری میکند.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
رفعتی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: باید فارغ از جناح بندی های سیاسی به موضوع رساله دکترای رئیس جمهور نگاه کرد. تیمی که این پروژه را شروع کرده بود، به دلیل اینکه متن کامل رساله در چند هفته مانده به انتخابات به دستشان رسیده، این موضوع را رسانهای کرد و این شائبه سیاسی بودن و انتخاباتی بودن پروژه را نزد برخی از حامیان دولت ایجاد کرده است؛ در حالی که می بینیم اعضای این پروژه بعد از انتخابات، فارغ از وقایع سیاسی روز همان روند پیش از انتخابات را پیش گرفته است.
وی افزود: هرچه مدت زمان بیشتری از این موضوع بگذرد و به آن رسیدگی نشود، دولت و نظام اسلامی هزینه های بیشتری را متحمل خواهند شد؛ بنابراین کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس باید هرچه سریعتر کارگروه بی طرفی را برای بررسی صحت و سقم رساله دکترای رئیس جمهور تشکیل دهد تا از هزینه های زیادی که تاخیر در پیگیری اینگونه موارد به اعتماد عمومی جامعه وارد می کند، بکاهد.
رفعتی اظهار کرد: با توجه به گفته های نمایندگان مجلس و اسناد و مدارکی که از تحصیلات برادر رئیس جمهور موجود است، تخلف در مدرک تحصیلی فریدون تقریبا محرز شده است. متاسفانه محمد قمی، رئیس کمیته بررسی مدرک تحصیلی برادر روحانی قبل از انتخابات گفت کاری می کنیم انتشار گزارش مدرک فریدون به پس از انتخابات موکول شود. چون این گزارش بر رای روحانی تاثیر منفی دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ابطحی عضو کمیته سه نفره بررسی مدرک فریدون نیز اعلام کرده که تخلف مدرک برادر رئیس جمهور محرز شده است. با این وجود هرگونه تاخیر و مساحمه در پیگیری این تخلفات، آسیب جدی به اعتبار نهادهای ذیربط چون کمیسیون آموزش مجلس خواهد زد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.