به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خسرو حکیمی در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته قوه قضاییه که در محل ستاد حقوق بشر قوه قضاییه برپاست اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 85 وظیفه تبیین حقوق بشر اسلامی را بر عهده قوه قضائیه گذاشتند و از آن موقع عزم خود را جزم کردیم تا از کیان قوه قضاییه و مواضع کشور دفاع کنیم و همواره سعی کردیم هیچ ادعا و هجمهای علیه جمهوری اسلامی بی پاسخ نماند.
مشاور رییس قوه قضاییه و معاون دبیر ستاد حقوق بشر گفت: آسمه جهانگیر به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل، گزارشی را در 25 صفحه علیه جمهوری اسلامی ایران تهیه کرده بود که به ادعاهای مطرح شده در 120 صفحه پاسخ دادیم. در این گزارش 45 مورد مطرح کرده بودند که ظرف هشت روز موارد موردنظر را جمع آوری کردیم و پاسخ دادیم.به پیش نویس دبیرکل سازمان ملل و بیش از 200 سندی که مورد استناد قرار داده بودند نیز پاسخ دادیم.
وی با اشاره به پاسخ به موارد مطرح شده از سوی یونسکو گفت: پاسخگویی به موارد مطرح شده از سوی یونسکو هم بر عهده ستاد حقوق بشر قوه قضاییه قرار دارد که در این ارتباط، به 16 مورد از 21 مورد مطرح شده از سوی یونسکو پاسخ دادیم و پنج مورد باقی مانده است.
معاون ستاد حقوق بشر اضافه کرد: هر سال قطعنامهای به پیشنهاد کانادا صادر و گزارشاتی از جانب دبیرکل سازمان راجع آن داده می شود که ستاد حقوق بشر به آنها هم جواب میدهیم. معتقدیم جمهوری اسلامی ایران استحقاق داشتن گزارشگر حقوق بشر ندارد در حالیکه تا کنون هفت گزارشگر موضوعی را پذیرفتیم و با کمیسیون عالی حقوق بشر همکاری داریم.