منصوربیگی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد قائله ۱۸ تیر گفت: بدون تردید وقایع سال ۷۸ و حوادثی که در کوی دانشگاه رخ داد یکی از نقاط حساس تاریخ ایران اسلامی است که طی آن عناصر ضد انقلاب و دشمنان خارجی سعی در ایجاد آشوب و ضربه زدن به میهن عزیزمان داشتند. روزنامههای زنجیرهای آن سالها همچون روزنامه سلام که کاری جز مسموم کردن فضای مطبوعاتی کشور نداشتند، با توجه به جرم واضحی که مرتکب شده بودند و اسناد طبقهبندی شده را انتشار داده بودند و محکومیت و تعطیلی یکی دو مورد از آنها یک امر کاملا قانونی و به حق بود.
منصوربیگی افزود: اما متاسفانه دیدیم که به بهانه این اقدام در دانشگاه تهران که در آن ایام در اثر تحرکات عوامل افراطی خصوصا گروهک نهضت آزادی اوضاع مناسبی نداشت، اعتراضاتی شکل گرفت. با هدایت و تحریک عوامل افراطی و ضد انقلاب این اعتراضات بیشتر شکل آشوب به خود گرفت و به خارج کوی دانشگاه کشیده شد و منجر به وارد شدن خسارتهای گسترده به اموال عمومی گردید.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان تصریح کرد: در این اعتراضات در حالی اغتشاشگران به کشته شدن دانشجویان در این حوادث اعتراض داشتند که طبق گزارش کمیته تحقیق شورای عالی امنیت ملی هیچکس در حادثه کوی دانشگاه کشته نشده بود. برنامه ریزی از طرف عناصر ضد انقلاب داخلی و دشمنان خارجی در این حادثه زمانی کاملا مشهود است که میبینیم سردمداران این آشوب نظیر احمد باطبی که ادعای کشته شدن دوست خود در این حوادث را داشت و در ظاهر پیراهن خونین او را در دست گرفته بود، پس از این واقعه و فرار از ایران با رئیس جمهور وقت آمریکا بوش دیدار میکند و عکسهایش را هم علنی در رسانهها منتشر میکند در واقع این افراد با این خوش خدمتی به دشمن دنبال دریافت پناهندگی خود هستند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در آن زمان دیدیم که اصلاحطلبان و رئیس دولت اصلاحات که دولت وقت را در دست داشتند نه تنها به جلوگیری و مقابله با این حادثه کمکی نکردند بلکه با سخنان کنایهآمیز و بعضا مغرضانه اوضاع را بدتر میکردند. در جریان این حادثه متاسفانه جریان اصلاحطلب با دامن زدن به شایعات و موجسواری بر احساسات مردم تنها سعی در سوء استفاده از این حادثه برای پیروزی بر رقیبان سیاسی و محدود کردن تواناییهای چهرهها و ارگانهای انقلابی داشتند که موفق به این کار نشدند. در این واقعه سخنرانی هوشمندانه و با درایت مقام معظم رهبری در ۲۱ تیر بسیار تاثیرگذار بود که منجر به آرام شدن و آگاهی مردم گردید و به دنبال آن حماسه ۲۳ تیر که در آن اقیانوسی از مردم بیدار دل در حمایت از سخنان رهبری و محکومیت این اقدام خصمانه روانه کوچه و خیابانهای کشور شد تا مشت محکمی باشد بر دهان دشمنانی که سودای آشوب و برهم زدن آرامش ایران عزیز را داشتند و بر همگان ثابت شود که رهبری انقلاب و مردم هوشیار و هوشمند این نظام از چه ظرفیتهای بیبدیل و شگفتآوری در تبدیل تهدیدها به فرصتها برخوردارند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان افزود: پس از اتمام این قائله دیدیم که رئیس دولت اصلاحات با موضع گیریهای جدید سعی کرد دوستان خود را از مخمصه ناشی از فرجام ماجرای کوی دانشگاه نجات بدهد، اما فتنه تیر ۷۸ با آزاد ساختن سریع پتانسیل افراطیگری باعث ورود جامعه به اعراض تدریجی از شعارهای افراطی شد. با همه اینها جریان دوم خرداد پس از این مرحله نیز حاضر به پذیرش تاکید رهبری انقلاب درباره لزوم مرزبندی با نیروهای مخالف مبانی نظام نشدند، چیزی که در فتنه ی ۸۸ نیز دوباره از سوی این جریان کاملا مشهود بود.