خوشخو، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی حرفهای امیرکبیر اراک در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: منافقین و سکولارها راهبردهای مشترکی برای براندازی نرم نظام جمهوری اسلامی داشتهاند از مهمترین آن میتوان به سناریوی ایجاد حاکمیت دوگانه(رهبری و رئیس جمهور) اشاره کرد که از زمان بنیصدر خائن و حضور مداوم بسیاری از منافقین در جلسات سخنرانی ایشان و زمینهسازی درجهت رو در رو قرار دادن آن با حضرت امام(ره) راهم ساختند تا حوادث ۱۸ تیرماه ۷۸ که جریان سکولار مبنای حکومت اسلامی را قبول نداشته و بدون تردید برای متلاشی کردن نظام اسلامی و بخصوص اصل پنجم قانون اساسی ولایت فقیه هر گونه اقدامی که بتواند انجام میدهد و تنها در دوران موسوم به اصلاحات شرایط و بستر برای عرض اندام سکولارها آماده شده است و باید دلیل این را جویا شد که چه ارتباطی میان این جریان با مخالفین و معاندین وجود دارد؟
خوشخو افزود: در هیاهوی قتلهای زنجیرهای که کوشیدند که قتلها را سیاسی و به وزارت اطلاعات و سپاه جلوه دهند، تا این دو نهاد کشور را تخریب کنند. با این مبنای فکری از سوی برخی که "رئیس دولت اصلاحات ۲۰ میلیون رای دارد و نماینده نزدیک به تفکرات آیت الله خامنهای(مدظله العالی) در انتخابات ۸ میلیون رای آورد"، جریان سکولار اقدام به ایجاد درگیریهای میدانی میان طرفداران خود و رهبری کرد تا به نحوی زورآزمایی کرده و با لشکرکشیهای خیابانی مقدمات کودتا علیه رهبری را فراهم کند. پروژه را با بهانه "اعتراض به طرح اصلاحیه قانون مطبوعات" کلیدزدند.
وی در بازخوانی تاریخ آن روزها افزود: نشریههای زنجیرهای با هماهنگی و همنوایی خاص شروع به ایجاد تنش و حمله به طرح اصلاحیه مطبوعات زدند. نشریات و روزنامههایی نظیر نشاط-ایران-آریا و سلام بود شروع به ایجاد تنش کردند مدیرمسئول سلام تصمیم گرفت با پیوندزدن متهم قتلهای زنجیرهای یعنی سعید امامی(اسلامی) به طرح اصلاح قانون مطبوعات صحنه آشوب را تکمیلتر کند و در ۱۵ تیر ۷۸ در سندی مجعول ادعا کرد: "سعید اسلامی پیشنهاد اصلاح قانون مطبوعات را داده است". سلام سندی جعلی منتشرکرده بود و در تاریخ ۱۶ تیرماه با شکایت وزارت اطلاعات به دلیل درج سندی مجعول منتسب به این وزارتخانه توقیف شد. دفتر تحکیم وحدت با نصب اطلاعیههایی در کوی دانشگاه تهران(خوابگاه دانشجویان) دانشجویان را دعوت کرد تا در تجمع دانشجویی علیه نظام در در حالت اول در اعتراض به نمایندگان مجلس پنجم که بانی طرح اصلاح قانون مطبوعات بودند و در حالت اصلی و دوم نشانهروی اصل نظام حضور پیدا کنند. شعارها در اعتراض به نمایندگان مجلس و همچنین عدم توقیف سلام داده شد اما به همین مقدار محدود نشده و شعارهایی هم علیه نظام اسلامی داده شد. در این میان اوباش خیابانی و عوامل دیگری که دانشجو نبودند هم جهت پیشبرد اهداف سکولارها به همراه نیروهایی که برخی عناصر کهنه کار ضدانقلاب بودند در پوشش دانشجو و مردم در تجمع و راهپیمایی حضور یافتند و بین نیروهای انتظامی درگیری ایجاد کردند و شعارهایی هم علیه نیروی انتظامی داده شد و در پی همین کشمکشها در روز بعد گروهی لباس شخصی مجهولالهویه به خوابگاههای دانشجویان حمله بردند و با شعارهای اعتقادی چون"یازهرا"به ضرب و شتم دانشجویان پرداختند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی حرفهای امیرکبیر اراک خاطر نشان کرد عدهای هم نظیر"احمدباطبی"برای آتشافروزی با دردست گرفتن یک زیرپیراهن آغشته به رنگ که بعدها اعتراف کرد در خانه با خون حیوانات زیرپیراهن را به این شکل درآورده، مدعی کشتهشدن دوست دانشجوی خود شد و عکس پیراهن به دست او بطور گسترده در رسانههای دوم خرداد منعکس شد. برخی هم در راستای که تکمیل کردن پروژه سکولارها، استعفای نمادین داد که دولت با آن مخالفت کرد. متاسفانه دولتمردان در روند اجرای حادثه ۱۸ تیر ۷۸ نقش موثری داشتند و برنامه اصلی سکولارها گسترش این ناآرامیها و کشاندن آن به شهرهای دیگر بود که یک بسیج عمومی علیه نظام و رهبری ایجاد شود تا جایگاه رهبری را کاهش داده و نظام را با مرحلهای از کاهش اختیارات رهبری و افزایش اختیارات رئیس جمهور مواجه سازد. پس از این وقایع، جوانان ولایی و انقلابی دانشجو در21تیر78 به محضررهبرانقلاب رسیده و تجدید عهدوپیمان کردند و مقام معظم رهبری ضمن تاسف بار خواندن حادثه کوی دانشگاه و تقبیح حمله عناصر مشکوک به خوابگاه دانشجویان، به اسم نیروی انتظامی و با شعارهای اسلامی، خواستار تحقیق و برخورد با مجرمان این حادثه شد.
وی در ادامه تصریح کرد: بر همین اساس ۲۴ تن از فرماندهان سپاه پاسداران درنامهای محرمانه که بعدها علنی شد خطاب به خاتمی خواستار روشنگری، مبارزه با عاملین فتنه، عدم سکوت در برابر مسائل و خواستار رسیدگی شدند که باز هم دولت وقت سکوت کرد و به نامهای هم که ارسال شد اهمیتی نداد و با بیتفاوتی از نامه عبور کرد. بعدها از بازداشت شدگان مشخص شد برخی اعضای جبهه ملی- مذهبی چون عزت الله سحابی به برخی جوانان مبالغی داده بودند تا باظاهری حزب اللهی وارد کوی شوند و با شعارهای مذهبی دانشجویان را مضروب کنند همچنین متهم دیگری نیز به هدایت آشوبها از لس آنجلس توسط یکی از اعضای حزب ملت اعتراف کرد و اینگونه بود که جریان سکولار نتوانست حادثه ۱۸ تیر را بهانهای درجهت باجگیری از نظام بکند و بخواهد تا استحاله نظام سنگر به سنگر پیش برود.
خوشخو در آخر سخنانش گفت: در حادثه ۷۸ هدف اصلی که نشانه رفته شده بود"حکومت اسلامی و ولایت فقیه" بوده است عینا چیزی که در سال ۸۸ در شعارهای مزدوران همین جریان سکولار بیان شد:" انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است". تاریخ عینا دارد تکرار میشود و مسئولین و مردم باید از تاریخ عبرت بگیرند. اگر مردم به خاتمی ۲۰ میلیون رای دادند و یا به آقایان دیگر فلان مقدار رای دادند به نظام اسلامی رای دادند و فکر میکردند هدف ایشان خدمت به خلق، نظام و اسلام بوده است و الا برای ایشان هیچ اهمیتی قائل نمیشدند. بطور کلی هدف سکولارها دوقطبیسازی و در واقع ایجاد درگیری میان دوسوی حاکمیت دوگانه یعنی رهبری و رئیس جمهور بودند: یعنی مبارزه میدانی و خیابانی با نظام و رهبری با تکیه بر آرای ۲۰ میلیونی خاتمی و با هدف پیشروی قوای سکولار درون نظام و بلکه فتح نهایی سیستم حاکمیت. البته دوقطبی کردن جامعه با این بهانهها دیگر اثر ندارد. مردم بیدار هستند و صدالبته که باید هوشیارتر بود.