خدمات‌رسانی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مناطق محروم
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۴۰۳
تا پایان تیرماه جاری صورت می‌گیرد؛

خدمات‌رسانی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مناطق محروم

مسئول جهادی بسیج دانشجویی شاهرود گفت: دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تا پایان تیرماه در مناطق محروم مشغول خدمات رسانی هستند.
خدمات‌رسانی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مناطق محروم

حیدر موسوی، مسئول جهادی بسیج دانشجویی شاهرود در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: این اردو در بخش خواهران با حضور گروه جهادی شهید رجب بیگی در محله اسلامی و حاشیه شهر شهرک بهشتی در حال برگزاری است.

 

وی افزود: این اردو به مدت ۱۰ روزه  تا 30 تیرماه ادامه خواهد داشت.

 

موسوی خاطرنشان کرد: در این اردو جهادگران دانشجو برنامه هایی همچون خودمراقبتی، خطرسنجی سکته‌های قلبی و سرطان‌ها، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مراقبت از سالمندان و ایدز را به مردم این شهرک آموزش خواهند داد.

 

وی تصریح کرد: ویزیت رایگان دندانپزشکی در درمانگاه رضوی و برگزاری کلاس های متنوع فرهنگی، هنری از دیگر برنامه های این گروه است.

پربازدیدترین آخرین اخبار